Faksen får kamp

Foto: hesteguiden.com

Bereiste Myr Faksen kommer ikke til dekket bord under torsdagens V4-løp i Østersund.

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, ikke minst kommende helg. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og og i og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag under V75-løpene på Jarlsberg. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter kommende helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon klarte dessverre ikke å fange sistevalget 5 Lindy's Chosen One i V75-3 på Bjerke onsdag, i en V75-omgang som igjen ble en eksperttippers mareritt. Fem førstevalg, ett femtevalg og et dønn sistevalg er skrekkscenarioet for oss eksperttippere. Er vi ikke gode på det sistevalget, blir det dessverre bare smuler tilbake.

Da var det en mager trøst at Håkon Einar Hansen prikket V5 på tre andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 12 000 kroner i V5 på Bjerke i går (fikk V5 to ganger på de tre lagene all den tid han hadde begge vinnerne i V5-2), men da ble det i hvert fall 36 000 kroner innspilt i den spilleformen.

Men Nettavisens travredaksjon har tross onsdagen hatt strålende tipssuksess denne uken. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen leverte Håkon Einar Hansen strålende tips. To systemspill på Ekspertensuste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Suksessen for Sportspill fortsatt i lunsjen på Bjerke tirsdag, når Håkon Einar Hansen prikket fem rette på samtlige andelslag på Eksperten, og da var nye 32 000 kroner innspilt et faktum. Vårt mellomste forslag på 420 kroner på Nettavisen betalte tilbake tett oppunder 2000 kroner, og i tillegg satte Hansen DD på forslaget til 300 kroner til en utbetaling på flotte 2200 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men torsdag er det også rikelig med muligheter og torsdagen starter opp med V4 fra Østersund, før Biri overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden byr på Klosterskogen på en svært spennende V65-omgang, mens Åby travbane i Gøteborg er vertskap for V64-løpene fra Sverige torsdag kveld.

Innleveringsfrister Østersund
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Får kamp
Fireårige 7 Myr Faksen i V4-1 er en meget bra hest og trener og eier Tone Merete Pettersen som holder til i Bodø, er ikke redd for å reise på langturer med sin øyensten. Torsdag er hun på plass i Østersund, etter å ha tilbakelagt 110 mil bare en vei for å komme dit. Myr Faksen står på 80 meter tillegg i kvalifiseringsløpet til finalen i Norrlands Elitserie for kaldblodsheste som utgjør V4-1 Østersund torsdag.

Finaleløpet kjøres for øvrig på Umåker 8. november 100 000 svenske kroner i førstepremie. Faksen skal selvsagt ha en flott vinnersjanse i dag, en har vel samtidig ikke vist den helt store toppformen i sine to siste starter. Derfor synes vi Robert Berghs formsterke fireåring 6 Bro Viking er minst like aktuel i V4-1 og vi går for en såkalt dobbeltbanker i V4-1 på Østersund torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.