Gå til sidens hovedinnhold

Fæl start for Blackburn

Sesongen kan bli tung for Morten Gamst Pedersens klubb.

BLACKBURN-WOLVERHAMPTON 1-2:

Blackburn er av mange tippet til å slite i bunnen av Premier League i år. De møtte et Wolverhampton-lag, som forrige sesong var et mål unna å rykke ned til Championship.

Man kan derfor si at det var en viktig for begge lag på Ewood Park. Og det var bortelaget som trakk det lengste strået.

Blackburn tok ledelsen i førsteomgang, men like etter pause var kampen snudd. Blackburn klarte ikke å sette inn noen sluttspurt og Wolves kontrollerte inn til tre poeng.

- Det kan være nervøst for et lag på hjemmedebuten, men det er opp til oss å utnytte det og det syns jeg vi gjorde, sier Wolves-manager Mick McCarthy, ifølge sportinglife.

Dermed kan mye tyde på at det vil bli en tøff sesong for Blackburn og Morten Gamst Pedersen. Manager Steve Kean innrømmer at laget trenger forsterkninger.

- Vi trenger noen spillere til å styrke stallen. Vi har mange unge spillere på banen i dag og med så mange erfarne spillere som ikke er tilgjengelig, blir det vanskelig for dem, sier Kean.

Gamst skapte sjanse
Blackburn fikk kampens første sjanse. Etter fem minutter slo Morten Gamst Pedersen et godt innlegg mot lengste stolpe. Jason Roberts fikk en fot på ballen, men Wayne Hennessey fikk til slutt kontroll på ballen.

Deretter roet det seg ned helt til omgangen var omtrent halvspilt. Jason Roberts gjorde en kjempejobb og spilte igjennom debutanten Mauro Formica. Argentineren kom alene med Hennessey og satte ballen i det lengste hjørnet.

Men bare to minutter senere var lagene like langt. Matt Jarvis slo inn mot bakerste stolpe, der Steven Fletcher utlignet med hodet. Dermed sto det 1-1 til pause.

Dramatisk start på omgangen
Bare minuttet etter andreomgangen ble sparket i gang, fikk Wolverhampton straffe. Matt Jarvis kom seg forbi Michel Salgado, før spanjolen felte han.

Kevin Doyle tok ansvar, men Paul Robinson gikk til riktig side og reddet straffesparket. Men sekunder etter skulle gjesten likevel ta ledelsen.

Paul Robinson bokset ut et innlegg, men Stephen Ward sto på riktig plass og banket inn returen.

Blackburn skapte lite offensivt etter scoringen, og Wolverhampton hadde kontroll gjennom hele omgangen. Gjestene fikk dermed med seg tre viktige poeng.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken