RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Falcao kan koste Chelsea over 40 millioner kroner

Chelsea's Colombian striker Radamel Falcao arrives for a training session at Chelsea's training ground in Stoke D'Abernon, south of London, on September 28, 2015, on the eve of their UEFA Champions League Group G football match against Porto. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Chelsea's Colombian striker Radamel Falcao arrives for a training session at Chelsea's training ground in Stoke D'Abernon, south of London, on September 28, 2015, on the eve of their UEFA Champions League Group G football match against Porto. AFP PHOTO / FRANCK FIFE Foto: Franck Fife (Afp)
Sist oppdatert:
Skade stopper avbrytelse av lån.

Nedturene har stått i kø for Radamel Falcao siden den alvorlige kneskaden i starten av 2014. Han gikk glipp av VM, han hadde en horribel sesong med Manchester United, slet i Copa América og har igjen vært skuffende for Chelsea.

London-klubben skal ha lekt med tanken på å avbryte lånet hans fra Monaco og sende han tilbake til den franske storklubben. Nå stopper en lårskade dette fra å skje melder den engelske avisa The Mirror.

Chelsea trenger at Monaco aksepterer at låneavtalen avbrytes, og med Falcao skadet så er det lite sannsynlig at den franske klubben går med på dette.

Dermed må Chelsea belage seg på å betale Falcao rundt 1,8 millioner kroner i uka, som til sammen blir over 40 millioner kroner når sesongen er ferdigspilt.

Falcao har så langt spilt 11 kamper for de blå og har notert seg for én scroing denne sesongen. Det er ingen stor forbedring på de fire scoringene han hadde for Manchester United i fjor.

Han var for et par år siden kjent som kanskje verdens beste spiss og hamret inn mål på bestilling for FC Porto og Atlético Madrid. Etter den nevnte kneskaden i en cup-kamp for Monaco har han slitt med å nå de samme høydene.

Spørsmålet er om Falcao noen gang kommer til å kunne nå de samme høydene igjen i sin karriere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere