Gå til sidens hovedinnhold

Falcao kan koste Chelsea over 40 millioner kroner

Skade stopper avbrytelse av lån.

Nedturene har stått i kø for Radamel Falcao siden den alvorlige kneskaden i starten av 2014. Han gikk glipp av VM, han hadde en horribel sesong med Manchester United, slet i Copa América og har igjen vært skuffende for Chelsea.

London-klubben skal ha lekt med tanken på å avbryte lånet hans fra Monaco og sende han tilbake til den franske storklubben. Nå stopper en lårskade dette fra å skje melder den engelske avisa The Mirror.

Chelsea trenger at Monaco aksepterer at låneavtalen avbrytes, og med Falcao skadet så er det lite sannsynlig at den franske klubben går med på dette.

Dermed må Chelsea belage seg på å betale Falcao rundt 1,8 millioner kroner i uka, som til sammen blir over 40 millioner kroner når sesongen er ferdigspilt.

Falcao har så langt spilt 11 kamper for de blå og har notert seg for én scroing denne sesongen. Det er ingen stor forbedring på de fire scoringene han hadde for Manchester United i fjor.

Han var for et par år siden kjent som kanskje verdens beste spiss og hamret inn mål på bestilling for FC Porto og Atlético Madrid. Etter den nevnte kneskaden i en cup-kamp for Monaco har han slitt med å nå de samme høydene.

Spørsmålet er om Falcao noen gang kommer til å kunne nå de samme høydene igjen i sin karriere.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?