Gå til sidens hovedinnhold

Falcao målløs av banen

Atletico Madrid fortsetter å slite på bortebane.

Det endte målløst da tabellfirer Málaga tok imot tabelltoer Atlético Madrid til storkamp i La Liga søndag.

Atlético Madrids spissduo, Radamel Falcao og Diego Costa, har til sammen scoret 25 ligamål så langt denne sesongen. De to er fryktet hver gang de går på banen for tiden. Málaga jobber for å beholde 4.-plassen i Spania og hadde ikke råd til å la de to spissene slippe lett til. Og det gjorde de heller ikke.

Hittil i år har Atletico Madrid vunnet samtlige av sine 13 hjemmekamper, noe som gjør dem mer hjemmesterke enn både Real Madrid og Barcelona.

På bortebane har det gått tyngre.

På 13 kamper har Falcao og lagkameratene kun vunnet fem og spilt uavgjort tre kamper.

For til tross for en nervepirrende og sjanserik kamp mellom to gode lag, uteble scoringene. Atlético Madrid har dermed to poengs luke ned til byrival Real Madrid, mens det skiller elleve opp til serieleder Barcelona. Málaga har ett poeng å gå på til femteplasserte Valencia.

Tidligere lørdag sikret Mallorca seg sesongens annen borteseier med 2-1 mot Granada. Tomer Hemed ble matchvinner med en scoring helt på tampen.

13.-plasserte Espanyol tok imot Valladolid hjemme i Barcelona. Begge lagene ligger midt på tabellen, og jevnheten mellom lagene viste seg. Resultatet ble 0-0. (©NTB/Nettavisen)

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken