*Nettavisen* Sport.

Fam Elgan ødela kneet

Bergensbokseren Fam Elgan pådro seg en alvorlig kneskade under finalen i tyske Queens Cup lørdag kveld. Nå kommer hun til å være ute i svært lang tid.

Berlin (NTB): Det er iallfall klart at hun mister VM i Sør-Korea, som starter om drøye 14 dager. Der var bokseren fra Bergen et av de største norske håpene.

– Jeg hadde godfølelse og kjente jeg ledet finalekampen mot den engelske jenta, men midt i 3. runde poppet kneet, og jeg var ikke i stand til å stå på beinet. Jeg prøvde, men det sviktet under meg, fortalte Elgan på sin facebookkonto.

Hun skrev at fysioterapeuten som undersøkte henne snakket om at hun må regne med mellom seks og 12 måneder før hun kan være tilbake i ringen igjen for fullt etter den alvorlige skaden.

– Jeg vet ikke hva som har skjedd inni kneet, men hjertet mitt er helt sønderknust. Jeg er så lei meg at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg akkurat nå, skrev Elgan, som bor og trener i Stockholm i den svenske klubben Örnen.

Ved siden av Fam Elgan (64 kg) deltok Camilla Johansen (51 kg), Grethe Kraugerud (57 kg), Britt Janne Mardal (57 kg) og Christina Øynes (69 kg) i Queens Cup. Det var bare Elgan som hadde klart å slå seg fram til finale.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.