RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familien Gjermundshaug vant

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Hilde Gjermundshaug Pedersen og tvillingdøtrene Eli og Ida vant et historisk NM-gull i stafett søndag.

- Dette var en skikkelig bonus! Jeg må innrømme jeg ikke trodde vi skulle greie det, sa Hilde Gjermundshaug Pedersen i målfeltet til NRK.

«Mor sjøl» Hilde Gjermundshaug Pedersen fra Nybygda IL gikk et kjempeløp og hentet inn drøye 20 sekunder som datteren Eli lå bak etter første etappe.

- Det var en helt grei etappe, sa Eli Gjermundshaug Pedersen beskjedent.

Ved veksling hadde ikke bare Hilde tatt inn de 20 sekundene, hun sendte også den andre datteren Ida ut med en ledelse på 26, 8 sekunder. En ledelse som skulle vise seg å holde helt inn til mål.

- Vi satset på en god plassering, og siden det ikke var noen virkelig stor favoritt, men mange jevngode lag, øynet vi muligheten hvis vi alle gikk opp mot vårt beste, forklarte GP.

- Det var kjempemorsomt, dette, sa en noe forsiktig Ida Gjermundshaug Pedersen etter løpet.

Og fortsatte:

- Vi var heldige som fikk en pallplass i fjor, og målet vårt var å gjøre det enda bedre i år. Så vi er fornøyde, slo Ida forsiktig fast.

Ida Gjermundshaug Pedersen var hele 34,8 sekunder foran Strindheim i mål. Hun økte dermed på imponerende vis forspranget som mor hadde gitt henne med knappe åtte sekunder.

Ringkollen ble nummer tre på kvinnestafetten i NM på Kongsberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere