RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fannemel lengst i kvalifiseringen

Anders Fannemel har hatt en god sesongstart og er nummer tre i verdenscupen sammenlagt. Nå kan han ta ytterligere byks på den listen i Russland. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Anders Fannemel har hatt en god sesongstart og er nummer tre i verdenscupen sammenlagt. Nå kan han ta ytterligere byks på den listen i Russland. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: Cornelius Poppe
Anders Fannemel var forhåndskvalifisert, og hoppet lengst i kvalifiseringen i russiske Nizjnij Tagil. Andreas Stjernen klarte ikke å ta seg til lørdagens renn.

Sammen med Anders Bardal var Fannemel forhåndskvalifisert til verdenscuprennet, og de viste hvorfor de ikke behøvde å gå veien om kvalifisering.

Først hoppet Bardal 130 meter, før Fannemel la på til 134 meter som siste startende i kvalifiseringen. Det var lengst av samtlige. Best av dem som måtte kvalifisere seg var finske Jarrko Määttä. Han hoppet 131 meter.

Rune Velta, Daniel-André Tande og Joachim Hauer gikk alle videre fra kvalifiseringen, mens Andreas Stjernen ikke kom seg inn blant de 40 beste. Han misset totalt og landet på 95 meter.

Phillip Sjøen, Tom Hilde og Anders Jacobsen deltar ikke i Russland. De hopper i stedet kontinentalcuprenn på Rena i helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere