*Nettavisen* Sport.

Fans angrep Glazer-hotell

Foto: (foto: ap/scanpix)

Sikkerheten rundt Glazer-familien trappes opp etter at en gruppe supportere angrep hotellet der Manchester United-eierne angivelig bodde.

22.08.06 12:32

Opprørspoliti måtte i aksjon for å stanse gruppen på rundt 30 tilhengere som forsøkte å gjennomføre et nøye planlagt angrep mot Glazer og flere av hans familiemedlemmer rundt fem timer etter søndagens hjemmekamp mot Fulham.

Episoden skjedde utenfor Victoria and Albert-hotellet i sentrum av Manchester etter at rykter om at Malcolm Glazers sønner Bryan og Avi bodde der begynte å spre seg blant United-fansen, skriver The Guardian.

Manchester-politiet bekreftet mandag at ansatte ved hotellet hadde ringt politiets nødnummer etter at supporterne satte i gang brannalarmen og oppførte seg truende.

Hotellgjestene ble evakuert, mens fansen forsøkte å tvinge Glazer-familien ut fra det de trodde var rommene deres. En rekke politi- og brannbiler ankom hotellet, men det meste tyder på at ingen av Malcolm Glazers familiemedlemmer var til stede.

Glazer-familien reiser alltid i følge med livvakter, benytter biler med sotet glass og skal ha for vane å bestille rom under falske navn på flere ulike hoteller hver gang de drar fra Florida - til tross for at Malcolm Glazer tidligere i sommer hevdet at familiens engasjement i United nå var akseptert i klubben.

Det er trolig svært langt fra sannheten. Helgens episode viser med all tydelighet at den amerikanske milliardæren ikke er velkommen i Manchester, i hvert fall ikke blant den harde kjernen av fans.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.