RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen elsker Morientes allerede

Sist oppdatert:
En scoring etter ni minutter var alt som skulle til. Dermed er Fernando Morientes (28) Liverpool-fansens nye yndling.

LIVERPOOL - FULHAM 3-1: Den spanske spissen begynner å bli varm i Liverpool-trøya, noe Fulham-forsvaret fikk merke ettertrykkelig i det 9. minutt. Et innlegg fra Luis Garcia ble elegant styrt inn i det lengste hjørnet av Morientes' hode, og vips så var de røde i førersetet.

- Jeg er absolutt henrykt over Morientes. Vi trengte en solid tankspiss og det er han blitt for oss nå. Vi har ventet lenge på å få ham hit, men det har vært verdt ventingen, sa Liverpool-manager Rafael Benitez til Sky Sports etter kampen.

Uforandret mannskap

For første gang siden august kunne Benitez stille med det samme mannskapet i to kamper på rad. Og Liverpool tok initiativet direkte fra avspark. Men like etter Morientes' scoring, mistet Garcia ballen på midten, Fulhams Luis Boa Morte avanserte og slo et innlegg til Andy Cole, som snek seg foran en sovende Djimi Traore og stupnikket ballen i mål. Liverpool rykket tilbake til start.

Etter dette var Liverpool tilbake til det slurvete og temposvake pasningsspillet som preger laget i svake perioder, før de reiste seg mesterlig igjen etter pause. Da våknet også John Arne Riise.

Liverpools 800. PL-scoring

I andre omgang var begge kantspillerne Garcia og Riise skikkelig på hugget og Fulham-backene måtte ty til ulovligheter for å stoppe dem. Både Mark Pembridge, Papa Bouba Diop og keeper Edwin van der Sar fikk gult kort, og det virket som et tidsspørsmål før de røde skulle bryte gjennom muren.

Etter 63 minutter kom utellingen: Et presist Steven Gerrard-frispark ble stusset i mål av "tårnet" Sami Hyypia, og derfra og ut var det ingen tvil om hvor seieren ville gå.

Milan Baros banket inn sitt 9. ligamål etter 77 minutter etter en John Arne Riise-assist - Liverpools 800. scoring i Premier League-historien (bare Arsenal og Manchester United har flere). Dermed bør Liverpool ha to spisser å regne med i avslutningen på sesongen.

Jager Everton

- Vi må fremdeles bli mer stabile i prestasjonene, men jeg var meget fornøyd med andre omgangen vår i dag, sa Benitez.

Nå starter jakten på å ta igjen naboen Everton, som fremdeles er fire poeng foran sin storebror. Det begynner å haste for Benitez' mannskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere