Gå til sidens hovedinnhold

- Fansen elsker oss nå

Vålerenga tok ledelsen. Men Lillestrøm vant kampen. - Fansen elsker oss nok nå, jubler Arild Sundgot.

Se kampen i kampsenteret på TV 2 Sumo, eller få oversikt i vårt livesystem

Vålerenga hadde vunnet fire kamper på rad i Tippeligaen før Lillestrøm med nesten tilsvarende dårlig statistikk den siste tiden i serien, kom på besøk i hovedstaden. Og det begynte så bra for hjemmelaget, etter at Gunnar Thorvaldsson satte inn 1-0 allerede etter 10 minutter.

Stangskudd
VIF hadde en gyllen mulighet til å øke til 2-0 åtte minutter senere, men skuddet fra Allan Jepsen smalt i stolpen. Isteden utliknet Olivier Occean bare minutter senere, og lagene gikk til pause med ett mål hver.

Etter hvilen begynte Vålerenga best igjen, men kampen jevnet seg ut etter hvert. Begge lag hadde sine sjanser, men det var ingenting å si på at Lillestrøm – ved Arild Sundgot – gikk opp til 2-1 drøye ti minutter før full tid. Sundgot raget høyest på en corner og stanget ballen i nettet.

Fire minutter senere fikk Simen Brenne æren av å punktere kampen etter et flott angrep, som han både regisserte og avsluttet selv på en nydelig halv volley. Sterk prestasjon av den tidligere Fredrikstad-spilleren.

En deilig oppreisning for Lillestrøm, altså, som tapte 1-5 for Brann sist helg.

Har lært
- Det var deilig. Vi har vært dømt nedenom og hjem en fem-seks ganger nå. Vi fikk oss en i trynet mot Brann sist, men spørsmålet er om vi ikke er i ferd med å lære av det, sa LSK-trener Tom Nordlie til TV 2 Sporten etter kampen.

Nå er LSK for alvor med i sølvkampen igjen.

- Målet vårt er å ta medalje i serien og vinne cupen. Det kan hende det blir en bra sesong til slutt, la han til.

Arild Sundgot havnet i fokus da han brukte hånden i forkant av 2-0-scoringen mot Stabæk i cupen nylig. Søndag kveld scoret han med hodet.

(Her er høydepunktene fra kampen)

192915

Snakket med føttene
- Det har vært mye negativt mot oss. Det var viktig at vi klarte å vise med beina og ikke bare med hendene at vi er et godt lag og at vi kan hamle opp med gode lag. (...) Fansen elsker oss nok i kveld, sa han.

Vålerenga hadde et ørlite heng på medaljekampen før kveldens kamp, men det håpet er borte nå.

- Ja, det blir vanskelig nå, sier VIF-trener Harald Aabrekk.

Start og Fredrikstad tjuvstartet den 23. serierunden lørdag kveld. Hvordan det gikk i de andre kampene søndag kveld, kan du lese mer om her.

Mål:

VIF-LSK 1 -0 (Thorvaldsson '10)
VIF-LSK 1-1 (Occean '23)
VIF-LSK 1-2 (Sundgot '77)
VIF-LSK 1-3 (Brenne '81)

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar