RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen frykter Hoddle-retur

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Om tre måneder slutter Southampton-manager Gordon Strachan. Nå frykter fansen at klubben henter tilbake Glenn Hoddle.

SOUTHAMPTON – FULHAM 0-0: På tribunene på St. Mary’s lørdag, hadde Southampton-fansen møtt opp med plakater der det sto "Vi hater Hoddle" og "Hører du oss, Rupert Lowe".

Lowe er klubbens formann, og han skal ha inngått samtaler med Hoddles agent Dennis Roach.

Perrin eller Troussier neste?

Hoddle er en meget upopulær mann på St. Mary’s etter at han sluttet som Saints-manager for tre år siden for å ta over Tottenham. Nå er Hoddle igjen ledig på markedet – og skal være interessert i en retur til Claus Lundekvams klubb.

Men ifølge engelske aviser er det, heldigvis for fansen, flere kandidater til å erstatte Strachan. Den sparkede Marseille-manager Alain Perrin og tidligere Qatar-trener Phillipe Troussier har også hatt samtaler med Lowe. Nå spekulerers det i om Strachan i tillegg vil gi seg før sesongslutt, slik at det haster med en ny manager.

Kjedelig kamp

Uten en skadet Lundekvam, burde Southampton ha vunnet over Fulham lørdag. Laget hadde de fleste sjansene i en ellers kjedelig kamp. Fulham-keeper Edwin van der Sar sto i veien for flere gode forsøk fra blant andre Brett Ormerod og svenske Anders Svensson.

Lundekvam er for øvrig på vei tilbake fra skaden og spiller kanskje, men bare kanskje, tirsdagens kamp borte mot Arsenal.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere