*Nettavisen* Sport.

Fansen jubler over Saha-kjøp

Louis Saha, Fulham

Manchester Uniteds supporterklubb er strålende fornøyd med kjøpet av Louis Saha. - Men vi trenger også en ny midtstopper, sier talsmann Lars Morten Olsen. Hva mener du?

20.01.04 12:31

- Kjøpet av Saha kom på rett tid. På de siste kampene har Manchester United kun scoret fem mål - og på sine to siste gått målløse av banen. Vi ser det derfor som positivt at Sir Alex Ferguson nå har valgt å hente Louis Saha til klubben, sier talsmann Lars Morten Olsen til TV 2 Nettavisen.

Trenger midtstopper
Men med Rio Ferdinand utestengt i åtte måneder, mener han at Manchester United også må hente inn en ny midtstopper før overgangsvinduet stenger ved månedsskiftet januar/februar.

- Vi trenger helt klart en midtstopper om vi skal være med og kjempe om gullet i år igjen. Jeg har troen på nytt seriegull, men med en ny midtstopper ville troen vært enda sterkere, slår Lars Morten Olsen fast.

- Jeg har ingen spesielle navn på ønskelisten, og stoler på at Sir Alex Ferguson kan finne den rette stopperen, legger United-talsmannen til.

Størst i Skandinavia

Manchester Uniteds supporterklubb er den desidert største i Skandinavia. For tiden er det hele 24.000 medlemmer fordelt på Sverige, Danmark, Norge og Island.

- Toppen nådde vi da Solskjær ordnet trippeltriumf i 1999, da vi hadde hele 34.000 registrerte medlemmer. Men etter dette har vi merket en nedgang - de som meldte seg inn da var nok bare Manchester United-supportere på kort sikt, humrer Lars Morten Olsen.

Utklasser Liverpool

Han kan likevel skryte av at Manchester Uniteds supporterklubb utklasser de andre engelske lagene i antall medlemmer. Liverpool følger på andreplass med 16.200 medlemmer, mens Arsenal og Leeds ligger milevis bak med 3000 medlemmer hver.

- Vi har eksisert siden 1981, og har et nært og tett forhold til Manchester Uniteds ledelse. Blant annet står vi først i køen når Sir Alex Ferguson gir ett av sine ekslusive intervjuer, gliser en fornøyd Lars Martin Olsen til TV 2 Nettavisen.

Les også:

Alt om Louis Saha
Alt om Manchester United

Hva mener du om kjøpet av Louis Saha til Manchester United? Kom med dine innspill i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.