RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen jubler over Saha-kjøp

Louis Saha, Fulham
Louis Saha, Fulham
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds supporterklubb er strålende fornøyd med kjøpet av Louis Saha. - Men vi trenger også en ny midtstopper, sier talsmann Lars Morten Olsen. Hva mener du?

- Kjøpet av Saha kom på rett tid. På de siste kampene har Manchester United kun scoret fem mål - og på sine to siste gått målløse av banen. Vi ser det derfor som positivt at Sir Alex Ferguson nå har valgt å hente Louis Saha til klubben, sier talsmann Lars Morten Olsen til TV 2 Nettavisen.

Trenger midtstopper
Men med Rio Ferdinand utestengt i åtte måneder, mener han at Manchester United også må hente inn en ny midtstopper før overgangsvinduet stenger ved månedsskiftet januar/februar.

- Vi trenger helt klart en midtstopper om vi skal være med og kjempe om gullet i år igjen. Jeg har troen på nytt seriegull, men med en ny midtstopper ville troen vært enda sterkere, slår Lars Morten Olsen fast.

- Jeg har ingen spesielle navn på ønskelisten, og stoler på at Sir Alex Ferguson kan finne den rette stopperen, legger United-talsmannen til.

Størst i Skandinavia

Manchester Uniteds supporterklubb er den desidert største i Skandinavia. For tiden er det hele 24.000 medlemmer fordelt på Sverige, Danmark, Norge og Island.

- Toppen nådde vi da Solskjær ordnet trippeltriumf i 1999, da vi hadde hele 34.000 registrerte medlemmer. Men etter dette har vi merket en nedgang - de som meldte seg inn da var nok bare Manchester United-supportere på kort sikt, humrer Lars Morten Olsen.

Utklasser Liverpool

Han kan likevel skryte av at Manchester Uniteds supporterklubb utklasser de andre engelske lagene i antall medlemmer. Liverpool følger på andreplass med 16.200 medlemmer, mens Arsenal og Leeds ligger milevis bak med 3000 medlemmer hver.

- Vi har eksisert siden 1981, og har et nært og tett forhold til Manchester Uniteds ledelse. Blant annet står vi først i køen når Sir Alex Ferguson gir ett av sine ekslusive intervjuer, gliser en fornøyd Lars Martin Olsen til TV 2 Nettavisen.

Les også:

Alt om Louis Saha
Alt om Manchester United

Hva mener du om kjøpet av Louis Saha til Manchester United? Kom med dine innspill i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere