RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen raser mot Rooney

Sist oppdatert:
Everton forbereder seg på et liv etter Wayne Rooney, som fredag ba om å bli transferlistet til fansens raseri.

Fredag ba Rooney om å få gå fra klubben som har hjulpet ham til stjernestatus.

Ettertraktet
Etter EM i sommer var han en av Europas mest ettertraktede spillere, og nå ser Manchester United og Newcastle til å måtte kjempe om å få Rooneys underskrift.

Unggutten er for tiden skadet, og har ikke spilt hittil i sesongen. Everton uten Rooney er av mange tippet til nedrykk, men nå har de kapret to strake seire.

Mot West Bromvich fikk hjemmelaget en drømmestart, med scoring allerede etter to minutter. Leon Osman, 23-åring fra egen stall, satte inn ledermålet fra tre meters hold.

Men lykken varte ikke lenge for de entusiastiske supporterne. Scott Dobie headet inn utligningen fem minutter senere. Etter den hektiske åpningen roet kampen seg ned, og pauseresultatet ble 1-1.

Osman avgjorde
Etter 70 minutters spill kom avgjørelsen. Igjen var midtbanespiller Osman fremme foran mål, denne gang med en heading nede i venstre hjørne. En fortjent ledelse, men West Brom-manager Gary Megson var frustrert over sitt lags forsvarsspill etter kampen.

– Alle lag i denne divisjonen er veldig gode på dødballer. Hvis vi ikke kan takle de lange ballene inn i feltet, og det fortsetter å skje, kan vi like godt gi opp med en gang, sa en irritert Megson til Sportinglife.

Fansen rasende på Rooney
Kampen ble preget av at fansen ropte ut mot sin tidligere helt Rooney. Han måtte tåle harde angrep fra Evertons supportere, som er rasende over at han vil dra fra klubben.

Everton-manager David Moyes roste likevel supporterne etter kampen. – Jeg hørte ikke så mye av hva som ble sagt. Men vi har flotte supportere her, og i dag ønsket spillerne og jeg å vise hvor mye vi verdsetter dem, sa Moyes.

Håp
- Dette er en stor klubb, og denne klubben vil fortsette å fungere lenge etter at jeg har dratt, spillere har dratt og formenn har dratt, poengterte Moyes.

Og etter den oppløftende starten på sesongen, blir det opp til de gjenværende spillerne å vise at det er håp for Everton også etter Rooney.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere