*Nettavisen* Sport.

Fansen refser Ferguson

Foto: (foto: scanpix)

Engelske Manchester United-fans var raske med å vise sitt sinne mot manager Sir Alex Ferguson etter det pinlige resultatet mot lilleputten Burton Albion. Misnøyen brer seg også blant skandinaviske United-supportere.

09.01.06 16:29

- Jeg trodde virkelig klubben hadde lært etter den flaue 0-0-forestillingen mot Exeter på samme tid i fjor. Men neida, her stiller vi nok en gang med et reservepreget mannskap og holder på å rote det til igjen, sier Per Harald Larsen, leder av den skandinaviske fanklubben til Manchester United.

Og det er tydelig hvem kritikken først og fremst rammer: Manager Sir Alex Ferguson.

Ikke akseptabelt
- Meningene er ganske delte innad i supporterklubben, men det er rimelig klart at en del av oss mener at Fergusons tid på Old Trafford snart bør være over. Mesterliga-fiasko og et nesten-sjokk mot Buron, er ikke akseptabelt for verdens største fotballklubb, mener Per Harald Larsen.

I England overstrømmes Ferguson av klager og mishagsytringer i innringerprogrammer og på klubbens offisielle hjemmesider. Ifølge Football 365, forlangte en innringer til programmet ”TalkSPORT” at spillere, trenere og støtteapparat burde sparkes for å overse klubbens supportere. Innringeren skildret managerens valg av spillere som en ren fornærmelse.

Forventer andreplass
- På veldig generelt grunnlag kan jeg si at det krever mye av en mann i Fergusons posisjon. Han har sittet i sjefstolen i 19 år, og burde kanskje la andre overta roret, sier Larsen.

Nå forventer supporterne at klubben sikrer andreplassen i Premier League. Men det stopper ikke der:

- Vi skal til topps både i FA-cupen og ligacupen. Men det er langt frem dit, mener Per Harald Larsen.

Tidligere gikk Manchester United også ut av Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag