Fansen skeptisk til Høgmo

Foto: Foto: Scanpix

- Litt skuffende, sier Tromsøs supportergruppe, Isberget, etter at alt tyder på at U21-landslagets Per Mathias Høgmo og sportsredaktør Otto Ulseth blir klubbens nye trenerduo.

- Når klubben har tatt det valget, så stiller vi oss bak det, sier Isbergets nestleder og talsmann, Petter Markussen, til TV 2 Nettavisen.

Ønsket ikke Høgmo
Likevel er det hevet over all tvil at supporterne tar i mot den nye duoen med en viss skepsis.

- Vi ser helst at Tromsø ikke velger Høgmo, sa Markussen til Bladet Tromsø for to uker siden.

- Vi snakker om klubben vi elsker, men likevel er dette litt skuffende. Vi føler på mange måter at det er en kameratgjeng som styrer TIL, sier Markussen nå.

Han tenker da på at Høgmo har trent Tromsø tidligere. I 1992 fikk Høgmo sparken i klubben etter seks seirer, seks uavgjorte og ti tap.

Ønsket én Lennartsson
- Høgmo har nok absolutt bedre kvaliteter enn Trond Johansen hadde, men vi ville helst hatt en karismatisk trenertype. Som Benny Lennartsson var i Viking. Én som satte klubben og hele byen på kartet, sier Markussen videre.

- Hva forventer dere av den nye trenerduoen?

- Vi forventer at Tromsø stabiliserer seg rundt 5. og 6. plass på tabellen, men jeg mener også at alle klubber bør ha gull i sikte. Selv om det kanskje ikke er reelt på kort sikt, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.