RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen slakter Bolthof

Sist oppdatert:
Øyvind Bolthof slaktes av Vålerenga-fansen etter tabbene mot Newcastle. – Typisk. Selv om jeg er en av dem som bidro mest til at vi i det hele tatt kom så langt som vi gjorde i UEFA-cupen, sier Bolthof til TV 2 Nettavisen.

Tabbene som betød exit VIF fra UEFA-cupen ble for tunge å fordøye for mange VIF-fans. Torsdag var Bolthof-kritikken massiv på det uavhengige nettstedet, Vålerenga på nett. De aller fleste ville ha Bolthof fjernet mellom stengene. Ropene på VIFs nye keeper, Pa Dembo Touray, var mange.

Bolthof selv blir oppgitt over hylekoret.

- Jeg blir vel halshugget på de sidene, og det er typisk det. Selv om jeg føler at jeg er en av dem som har bidratt mest til at vi i det hele tatt kom til denne kampen. Jeg slapp inn to mål på fem kamper før denne siste. Det var en kjip avslutning, men det blir helt feil å halshugge meg etter dette, sier VIF-keeperen til TV 2 Nettavisen.

Sov godt
Han og lagkameratene returnerte til Oslo allerede onsdag kveld, og 26-åringen forteller at han sov godt natt til torsdag. Det var heller ingen spesiell hendelse i kampen som gikk om og om gjennom hodet hans.

Han hadde en eneste melding til VIF-fansen:

- Jeg har vært med i dette gamet så lenge at jeg vet hvordan dette fungerer. Men jeg skal komme knallhardt tilbake. Det lover jeg, sier han.

- Dette fikser han
VIF-direktør Kjetil Siem tror Bolthof vil takle kritikken greit.

- Ja, det har han rygg nok til å takle, sier Siem.

- Hva synes du om kritikken?

- VIF-fans var vel egentlig mer sinte enn stolte etter kampen i går. Mange sier "hederlig innsats", men vi føler at vi burde vært videre. Derfor er vi bare sure for at vi ikke klarte det. Fansen så også at vi var vannvittig nærme, men de så også at Øyvind var innbladet i den situasjonen hvor dommeren ga frispark. Og de la også merke til det som skjedde ved målet, sier Siem.

- Var det Øyvind Bolthofs skyld at VIF ikke gikk videre i går?

- Det vil jeg ikke kommentere. Det får du spørre Kjetil Rekdal om, sier Siem.

Økt konkurranse
Han varsler likevel en tøff keeperkonkurranse i VIF det kommende året.

- Vi har hentet Pa Dembo Touray for å gi Øyvind konkurranse. Det hadde egentlig Øyvind aldri i fjor. Pa Dembo Touray var ikke registrert for spill i UEFA-cupen, men kommer til å kjempe om plassen mellom stengene i serien, sier Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere