Fansen stoppet bussen til Solbakken på motorveien

Foto: Afp

Solbakken: - Vi ble rundt en time forsinket.

01.04.12 10:13

På vei hjem etter tapet for Augsburg ble spillerbussen med Ståle Solbakken stoppet på motorveien av fansen. De ville ha svar fra både spillerne og treneren, og politiet måtte til slutt tilkalles for å få orden på situasjonen.

- Vi ble rundt en time forsinket, sier Solbakken til VG Nett, og legger til at han ikke følte seg truet av supporterne.

Får trolig sparken
Etter 1-2-tapet for Augsburg er Ståle Solbakkens dager i Köln talte, ifølge regionavisen Express.de. Klubbens styreformann gjorde ingenting for å avkrefte ryktet lørdag kveld.

- Du får ikke en kommentar fra meg i kveld. Jeg ønsker å sove på det én natt. Så skal jeg komme fram med min analyse i fred og ro, sa Werner Wolf til Express.de.

Visepresidentkandidat Harald «Toni» Schumacher var ordknapp etter Kölns tredje strake tap. Han fungerer som sportsdirektør i klubben, men vil ikke kunne avgjøre hvorvidt Solbakken får beholde trenerjobben.

- Han (Schumacher) skal gi oss råd, men beslutningen er det jeg og generalforsamlingen som skal ta, sa administrerende direktør Claus Horstmann etter at laget falt til kvalifiseringsplass i Bundesligaen.

Fansen er lei
Både styret og spillerne har tidligere forsvart Solbakken, men tilhengerne viste tydelig at de var lei av situasjonen lørdag. Nordmannen fikk kritikk for spillerbyttene i annen omgang. De blir beskrevet som merkelige, ineffektive og desperate.

Köln har for vane å sparke trenere hurtig. 11 trenere har vært i klubben på ti år, og det er ventet at også Solbakken må gå. Det vet han selv. Da telefonen hans ringte på pressekonferansen etter tapet for Augsburg, sukket han: - Det er min kone. Hun ønsker å vite om jeg fortsatt har jobb i morgen. (©NTB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.