RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen tviler på Benny-retur

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Viking-fansen forholder seg foreløpig rolig til ryktene som sier at trenerlegenden Benny Lennartsson åpner for en retur til Stavanger-klubben.

- Men skulle det stemme, og han klarer å redde plassen for Viking, bør statuen av Alexander Kielland på torget i Stavanger byttes ut med Benny, sier Vikinghordenes pressetalsmann Rune Oftedal til TV 2 Nettavisen.

Oftedal vil ikke svare på om Tom Prahl bør forlate trenerstolen på Viking Stadion.

- Det blir bare spekulasjoner. Men det er det også mye av innad i supporterklubben. Det skal være debatt, og det er delte meninger om Prahl. Skal Viking sparke Tom Prahl må de se på det øknomiske også, poengterer Viking-fansens talsmann.

- Med tanke på spekulasjonene rundt Benny Lennartsson så blir det på mange måter å kaste bensin på bålet. Sånn situasjonen er nå hjelper det ikke å lansere nye trenere før fremtiden til Prahl er avgjort. Det blir bare mer press på treneren, mener Oftedal.

- Overlever Viking i Tippeligaen?

- Ja, jeg har ennå tro på at vi klarer det. Men det er mange kamper igjen, og spillerne må starte arbeidet på treningsfeltet for å være fullt skjerpet til kampene, lyder Oftedals råd.

Benny Lennartsson har tidligere trent Viking i to perioder. Første gang i perioder 1987 til 1991, og andre gang fra 1999 til og med 2002. Det har endt med seriegull (1991), to cupgull (1988 og 2001) og to bronseplasseringer i serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere