Gå til sidens hovedinnhold

Fansen vil ha Holøs

Nordmannen får skryt etter sin første seier i NHL.

NEW YORK RANGERS - COLORADO AVALANCHE 1-3:

Mats Zuccarello Aasen, Mathis Olimb og Jonas Holøs dro alle til USA i sommer for å friste lykken i verdens tøffeste hockeyliga, NHL. Men av de tre så er det enn så lenge bare sistnevnte som har fått en skikkelig smak på livet som proff i Amerika.

Natt til tirsdag var nordmannen nemlig på banen i andre kamp på rad for sitt Colorado Avalanche, da det gjestet New York Rangers i ærverdige Madison Square Garden. Holøs fikk totalt 16 minutter og 44 sekunder på isen i løpet av tre perioder.

På isen ved to scoringer
23-åringen fra Sarpsborg var på isen ved to av Colorados tre mål i det som endte med 3-1-seier til Holøs' lag. Begge målene som kom med nordmannen på isen ble satt inn i overtallsspill. Den norske NHL-proffen noterte seg imidlertid ikke for poeng.

Chris Stewart (2) og Daniel Winnik besørget Colorados mål, mens Alexander Frolov satte inn trøstemålet for Rangers.

Kampen natt til tirsdag var Holøs' andre kamp i NHL. Debuten i ligaen kom i helgen mot New York Islanders. Da fikk sarpingen faktisk mest spilletid av samtlige hos Colorado Avalanche.

Fansen vil beholde Holøs
Holøs blir ikke nevnt i kampreferatet til Denver Post, men blant de fire første kommentarene under artikkelen krever to uoppfordret at Holøs må få bli den faste oppstillingen til Avalanche.

«Keep Holos in the lineup. He was solid again tonight.», skriver NY Avsfan på forumet.

New York Rangers har slitt mye med skader i sesongåpningen og stjerner som Marian Gaborik, Vaclav Prospal og kaptein Chris Drury har vært borte fra isen. Rangers er også klubben Mats Zuccarello Aasen opprinnelig ble hentet til i sommer, men siden han ikke klarte å overbevise under sesong-oppkjøringen, ble han degradert til farmerlaget Hartford Wolf Pack der han har imponert så langt og scoret to.

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken