Fant grisehode i garderobeskapet, tok hevn med golfkølle

Foto: Pa Photos / Instagram

Nå varsler Stoke konsekvenser.

17.05.13 19:33

Fotballklubben Stoke har startet en intern etterforskning etter at Kenwyne Jones fant et grisehode i garderobeskapet sitt fredag.

Episoden på Stokes treningsfelt endte med at Jones brukte en golfkølle til å knuse en rute i bilen til lagkameraten Glenn Whelan, som angriperen trodde var mannen bak spøken.

– Klubben ser veldig seriøst på rapportene fra hendelsen på vårt treningsfelt i ettermiddag, het det i en uttalelse fra Stoke.

Premier League-klubbens amerikanske midtbanemann Brek Shea har via sin Instagram-konto publisert et bilde der han poserer med grisehodet foran ansiktet.

Verken Stoke eller Jones' kjæreste Kissa Abdullah satte særlig pris på spøken. Sistnevnte påpekte at beskjeden kan bli sett som svært fornærmende for religiøse personer.

– Det tar bare et minutt å tråkke på noens tro. Ingen sier at man ikke skal ha humoristisk sans, men la det være en spøk. Det var ikke dette, skrev hun via Twitter.

– En full intern etterforskning er startet, og de som er skyldige i uakseptabel oppførsel vil bli straffet i henhold til klubbens prosedyrer, het det videre i uttalelsen fra Stoke. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.