RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk avslutning for Black og Mirza

Zimbabwes Cara Black og Indias Sania Mirza kan slippe jubelen løs.
Zimbabwes Cara Black og Indias Sania Mirza kan slippe jubelen løs. Foto: Mark Baker (Ap)
- Jeg har funnet en god venn.

Cara Black og Sania Mirza satte et fantastisk punktum for sitt samarbeid i double med finaleseier i WTA-mesterskapet i tennis søndag.

Black fra Zimbabwe og Mirza fra India spilte sin siste kamp sammen og beseiret tittelforsvarerne Hsieh Su-wei og Peng Shuai 6-1, 6-0. De tapte første game i finalen, men vant deretter 12 games på rad.

For 35-årige Black var det tredje seier i WTA-mesterskapet, men den første siden hun gjorde comeback etter barnefødsel. Hun vant sammen med Liezel Huber i 2007 og 2008.

Black og Mirza innledet samarbeidet for ett år siden, og de går nå hver sin vei.

- Sania er på toppen av karrieren, og jeg sa til henne under US Open at jeg ikke er sikker på hvor mye jeg ønsker å satse neste år. Da er det rettferdig at hun får finne seg en ny partner, sa Black.

Mirza kommer heretter til å spille med søndagens finalemotstander Hsieh. Hun uttrykte takknemlighet for å ha spilt sammen med Black.

- Jeg kunne ikke bedt om en bedre avslutning. Den symboliserte vårt samarbeid. Jeg har også funnet en god venn i Cara. Hun er som en storesøster for meg, sa hun.

Hsieh og Peng, som demonstrerte at samarbeid mellom Taiwan og Kina er mulig, fikk ikke avslutningen de ønsket før også de går hver sin vei. I tillegg til WTA-mesterskapet vant de også Wimbledon-tittelen i fjor. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere