RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OH SHIT: Craig Gordon hadde full kontroll på ballen i ett sekund, men så glapp han den rett i bena på Rodrigo Palacio som enkelt kunne sette inn 3-2. FOTO: NTB scanpix
OH SHIT: Craig Gordon hadde full kontroll på ballen i ett sekund, men så glapp han den rett i bena på Rodrigo Palacio som enkelt kunne sette inn 3-2. FOTO: NTB scanpix Foto: Laurence Griffiths

Fantastisk opphenting av Celtic

Sist oppdatert:
Enorm Stefan Johansen for Celtic.

CELTIC - INTER MILAN 3 - 3:

Celtic hentet mesterlig opp Inters ledelse to ganger.

Ronny Deila har uttalt at denne kampen var hans største oppgave så langt i karrieren. Før kampen sa han også at de måtte gjøre jobben på hjemmebane for å ha en mulighet mot den italienske storklubben.

- Vi må få mest mulig ut av hjemmekampen. Vi spiller foran 60.000 tilskuere, og det er én av våre store styrker, sa Deila før kampen til italienske Gazzetta dello Sport.

Det var en plan som holdt i fire minutter. Xerdan Shaqiri, som var en av vinterens heteste på overgangsmarkedet, utnyttet en feil hos Celtic-keeper Craig Gordon og sendte Inter opp i ledelsen.

Om en ikke bakken var bratt nok for Deila etter den scoringen, skulle den i hvert fall bli bratt nok når Rodrigo Palacio økte til 2-0 etter bare 14 minutters spill.

Nok en gang ved sløvt forsvarsspill av Deilas gutter.

Det var muligens det som måtte til for å vekke skottene, for etter 24 minutter våknet de. Og da våknet de noe voldsomt.

På bare ett minutt scoret hjemmelaget to mål.

Først scoret Stuart Armstrong etter fantastisk spill hvor Stefan Johansen var svært delaktig og var tredje sist på ballen med en nydelig chip.

Deretter presset samme Armstrong Inters Hugo Compagnaro til å score selvmål bare minuttet etterpå, nok en gang etter en frekk involvering fra Johansen.

Utgangspunktet som så håpløst ut, var plutselig snudd ... men bare for en kort periode.

Minuttet før full tid utnyttet Rodrigo Palacio nok en svak involvering fra Craig Gordon og kunne enkelt sette inn 3-2 og sørget for stillhet på et ellers voldsomt livlig Celtic Park.

BARE NESTEN: Stuart Armstrong (t.h) scoret ett og presset fram et selvmål. Det holdt bare nesten for Celtic. FOTO: NTB scanpix

Andre omgang var den rake motsetning til første omgang før John Guidetti dukket opp i det 90. minutt og sørget for at håpet lever for Deilas gutter.

Returoppgjøret spilles på Guiseppe Meazza 26. februar.

Roberto Mancini kjente på atmosfæren tidligere på dagen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere