*Nettavisen* Sport.

Fantastisk på Reebok

La en ting være klart: Alle målløse kamper er ikke kjedelige. I sin oppsummering av 0-0-kampen mellom Bolton og Charlton brukte Sam Allerdyce blant annet ord som ”glimrende” og ”fantastisk” .

BOLTON - CHARLTON 0-0: Dessverre var det ikke selve oppgjøret mellom Bolton og Charlton Bolton-manageren brukte de overnevnte superlativene. Jo mindre sagt om kampen, jo bedre – noen mente sågar at sovemedisin nå kan anskaffes i form av et 44-bent monster i hvitt og rødt etter muligens den mest begredelige fotballen i den engelske toppdivisjonens 11-årige historie.

Begge lagene bør så definitivt få seg noen nyanskaffelser innen mandagens transferdeadline skal de ha håp om å overleve årets Premier League. Viktigst er det nok for Bolton, som i alle fall hentet inn en ny spiller før kampen mot Charlton.

Emerson Thome. Den brasilianske forsvarsspilleren ble hentet inn fra Sunderland bare 24 timer før kampen mot Charlton, og leverte varene.

- Det var en glimrende debut av Thome, og jeg håper han kan fortsette på den måten, sa Bolton-manager Sam Allardyce etter kampen. - Gutten er i kjempeform, og man skulle virkelig ikke tro at han ikke har spilt Premier League-fotball på så lenge.

Dessverre var det altfor mange andre spillere på Reebok Stadium som så ut som de aldri hadde spilt toppfotball før. Derfor var dagens høydepunkt da Herr Wiley fra Burntwood blåste av kampen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.