RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastisk slalåm av Jansrud

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Sist oppdatert:
Kjetil Jansrud kjørte seg opp fra 27.- til fjerdeplass i superkombinasjonen.

Jansrud imponerte ikke i utforløypa i Chamonix søndag, og før slalåmdelen av superkombinasjonen startet, lå han 2,76 sekunder bak lederen, Beat Feuz fra Sveits.

Et strålende slalåm brakte ham likevel opp til fjerdeplass sammenlagt.

Aksel Lund Svindal gjorde det enda bedre. Ikke i slalåmrennet, men totalt. 28-åringen lå på andreplass etter utforrennet og hadde bare åtte hundredels sekund å hente inn på sveitseren. Det klarte han uten problemer.

Dessverre var ikke tiden 57,60 nok til å holde unna for den kroatiske duoen Natko Zrncic-Dim og Ivica Kostelic. Sistnevnte leverte et helt utrolig slalåmrenn og var suverent best med tiden 54,65.

Feuz endte til slutt på tiendeplass, slått med over fire sekunder av Kostelic i slalåmen.

Den eneste som var i nærheten av Kostelic, var Jansrud. Han ble bare slått med 36 hundredeler. Lund Svindal ble slått med 2,95 sekunder av sesongens suverent beste alpinist.

Kostelic troner øverst i verdenscupen sammenlagt med 1078 poeng, over 400 poeng mer enn Didier Cuche, som er nummer to. Lund Svindal ligger på fjerdeplass med 603 poeng, 70 færre enn Cuche. Jansrud er nummer 18.

Lars Elton Myhre ble nummer 18 i søndagens superkombinasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere