RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantastiske Bjørndalen

Sist oppdatert:
Skiskytteren Ole Einar Bjørndalen vant overlegent 15 kilometer fellesstart i Pokljuka i Slovenia.

Ole Einar Bjørndalen var tilbake i verdenscupen i skiskyting, etter at han tok 11.plassen på 15 km i VM i spesial-langrenn i Oberstdorf. Bjørndalen tok teten i fellesstarten etter 2.4 kilometer, og beholdt ledelsen rennet ut. Han skjøt fire fantastiske serier på standplass, og han hadde en forrykende fart i sporet.

Bjørndalen hadde god margin ned til Rapael Poiree på andreplass, og var helt suveren. Nordmannen leverte et av tidenes beste fellesstart-renn.

Raphael Poiree var hele 1.05 minutter bak Bjørndalen i mål. Stian Eckhoff bekreftet at han er i form, da han tok en flott tredjeplass etter et bra renn. Eckhoff måtte ut i to strafferunder, men var rask i skisporet. Han knuste franske Vincent Defrasne og tyske Sven Fischer i avslutningen av rennet.

Frode Andresen var raskest i sporet idag, men slet på standplass. Andresen fikk hele fem strafferunder, men klarte allikevel å ta niendeplassen. Halvard Hanevold kom på 11.plass mens Egil Gjelland endte på 21.plass i Pokljuka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere