RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får 100.000 for å slå Brann

KJEFTET OG SCORET: Gult kort for munnbruk og scoring ble fasiten for Trond Fredrik Ludvigsen, som hittil i år kun har spilt 60 minutter i Tippeligaen.
KJEFTET OG SCORET: Gult kort for munnbruk og scoring ble fasiten for Trond Fredrik Ludvigsen, som hittil i år kun har spilt 60 minutter i Tippeligaen. Foto: Roy Hilmar Svendsen (IBERGEN.NO)
Sist oppdatert:
Næringslivet i Kvinnherad graver dypt i lommeboken for å motivere til årets cupsensasjon.

(iBergen.no) : Søndag reiser rødtrøyene til Husnes for å møte tredjedivisjonslaget Trio i cupens første runde. Brann-trener Mons Ivar Mjelde velger trolig å la flere av lagets største profiler få hvile seg, og la en del av benkesliterne få sjansen til å vise seg frem.

Men Brann må være forberedt på hard motstand. Trio-spillerne har siden trekningen drømt om å bli årets Askeladd i cupen, og nå har lokale næringslivsaktører åpnet lommeboken på vidt gap for å gi spillerne et ekstra spark bak.

- Sammen har de lovet hver enkelt spiller fem tusen kroner for seier over Brann på søndag, sier fotballeder Svein Røyrvik i IL Trio til iBergen.no.

Vil være Askeladden
Bonusen gjelder samtlige 18 spillere i A-stallen. I tillegg vil trener, hjelpetrener og lagets tre oppmenn får 2500 kroner i bonus for cupseier. Totalt en utbetaling på 102.500 kroner, dersom laget klarer å slå Brann.

- Vi har stor tro på at det faktisk er mulig. Det er ingen cup uten en Askeladd, og i år kan det godt være oss, sier Røyrvik.

Han roser bedriftene HMR, Skarveland, HH Entreprenør AS og Fargerike Frodes Fargehandel som har gått sammen om bonusen.

- Det er utrolig positivt, og viser at det både er entusiasme og patriotisme i Kvinnherad, sier Røyrvik.

- Vær tidlig ute
Klubben venter storinnrykk på søndag, spesielt hvis været blir bra. Foreløpig regner Trio med om lag tusen tilskuere, men Røyrvik presiserer at det skal bli plass til alle.

- Stadionanlegget er laget i amfiform, så det går inn noen tusen mennesker hvis det er behov for det. Alle skal få komme inn, men vi anbefaler folk å være tidlig ute kampdagen, sier fotballederen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere