Gå til sidens hovedinnhold

Får en halv million fra grasrota

Martin Andresen og Vålerenga er foreløpig den store vinneren i Norsk Tippings «grasrotandel.» Sjekk ditt lag her.

Norsk Tipping har siden 1.mars latt spillere gi fem prosent av det de spiller for til frivillige lag og organisasjoner. Over 340 000 spillere har allerede registrert sitt lag, og 11 000 forskjellige lag og foreninger har fått sin andel.

- Vi er glade for at så mange har funnet seg en grasrotmottaker i løpet av så kort tid. Fremdeles hører vi om enkelte spillere som tror de må betale noe ekstra for å bli grasrotgiver. Det er helt feil. Grasrotandelen koster ikke noe ekstra, og det går heller ikke utover spillerens eventuelle premier, forsikrer pressetalsmann Magne Vikøren i Norsk Tipping.

Vålerenga er vinneren
Den første utbetalingen skjedde 2.juni, og Vålerenga Fotball mottok nærmere en halv million kroner. Det er klart mest av alle. Til sammenligning fikk Brann fotball 116 000 kroner og Lyn nærmere 93 000 kroner (Lyn fotbal, FC Lyn Oslo og Ski og Fotballklubben Lyn). Et lag som Raufoss fotball har fått nesten 142 000 kroner så her kan både små og store få et godt tilskudd i kassa.

Små og store foreninger har alle fått sitt, men mange kan altså få mer. Det spilles for over 10 milliarder årlig, og 5 prosent av disse kan altså din lokale forening få. Kanskje kan ditt lokale janitsjarkorps slik som Toten Janitsjar få litt over 4 000 kroner slik de har fått? Eller den lokale seiklubben slik som Grimstad Seilforening som har fått 1100 kroner?

Sjekk hvor mye ditt lag har fått her

Slik støtter du ditt lag
Den enkleste måten å velge ditt lag på er å registrere deg som mobilspiller. For å bli det må du laste ned et gratis program til din mobil og velge den forening eller det laget du ønsker å støtte. Enten det er grasrotvinneren Vålerenga eller en mindre mottaker slik som Lyn eller Brann.

Klikk her for å se hvordan du kan få programmet gratis til din mobil

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken