FRISK ASKER - STJERNEN 5-3:

Etter to jevnspilte perioder sto det 1-1 i Askerhallen mellom de to bunnlagene i Getligaen, Frisk Asker og Stjernen.

Men så sprakk det for gjestene

Ti minutter ut i tredje periode hadde Frisk Asker gått opp til en 5-1-ledelse, og to mål av henholdsvis Daniel Wessner og Henric Höglund ble ikke til annet enn pynt på resultatet for Stjernen sin del.

Men selv om Frisk Asker nå nærmer seg ryggen på Fredrikstad-klubben i bunnen av tabellen, lar ikke Stjernen-trener Morgan Andersen panikken ta overhånd - på tross av fem strake tap i serien.

- Kan ikke klage
- Jeg får ikke noe panikk i forhold til dette. Det er ingenting som jeg ikke har forventet kan skje, sier treneren til Nettavisen.

Han velger i stedet å skryte av sitt unge mannskap etter kampen mot Frisk Asker.

- Vi har et veldig skadeskutt lag, og de som spiller jobber og sliter alt de kan. I dag orket vi ikke helt inn, men innsatsen kan vi ikke klage på, mener Andersen.

Før bunnoppgjøret på søndag uttalte treneren at han ikke ønsket å fokusere på tabellen. Tapet for Frisk Asker gjør ikke tabellesingen noe lystigere for østfoldingene, men Morgan Andersen står fortsatt for det han sa før kampen.

- Vi er et ungt lag, og presset bli for stort om vi fokuserer på tabell. Vi må bare jobbe for å bli bedre med det laget vi har. Det viktigste er at vi har nok poeng til å komme til sluttspillet, som er målet vårt, forklarer Andersen.

Optimistisk
Og det er fortsatt høyest oppnåelig.

Etter søndagens runde skiller det seks poeng fra Stjernen på åttendeplass og ned til Frisk Asker på niende. De åtte beste lagene går videre til sluttspillet, mens niendeplassen må spille kvalifisering mot lag fra 1. divisjon for å holde seg i Getligaen.

Sjekk tabellen her(ekstern lenke)

Morgan Andersen velger å se optimistisk på resten av sesongen.

- Det er god stemning i laget, og gutta gir alt hele veien. Det viktige for oss er å fortsette å trene bra, og jobbe for å få folk klare til kamp. I dag hadde vi fire backer ute, og vi skulle gjerne hatt noen av dem klare, sier han.

Andersen kunne imidlertid glede seg over at Pål Grotnes var tilbake mellom stengene i søndagens kamp.

Keeperen har vært ute med skade siden midten av desember, og vil være en viktig brikke i jakten på sluttspillplasseringen - selv om han ikke klarte å hjelpe Stjernen til seier mot tigerne fra Frisk Asker.

Øvrige kamper i Getligaen søndag:
Lørenskog - Storhamar 6-5 (etter straffer)
Manglerud/Star - Vålerenga 1-3

Spilt lørdag:
Sparta Sarpsborg - Lillehammer 4-2

Kampfakta fra runden finner du her(ekstern lenke)

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!