RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får ikke spille for VIF

Sist oppdatert:
Vålerenga fikk avslag på forespørselen om å låne Haugesund-duoen Espen Skogstad og Tor Arne Andreassen til helgens treningskamper.

Vålerenga skal spille eliteturnering i Østfoldhallen denne uken. På grunn av tynn spillerstall, ønsker Kjetil Rekdal å hente inn et par prøvespillere. Det ville samtidig gitt Oslo-laget en fin anledning til å teste ut et par spennende spillere.

- Vi fikk en telefon fra Rekdal, som manglet et par spillere til treningskampene. Han spurte om å få låne Espen Skogstad og Tor Arne Andreassen, men slik situasjonen er her i klubben, kunne vi ikke si ja, fortalte sportslig leder i FK Haugesund, Nils Halvor Berge, til TV 2 Nettavisen tirsdag kveld.

- Vi har syv nye spillere og helt nytt trenerteam, og er avhengig av å bruke tid på drille inn nye systemer. Da hadde vi ikke anledning til å låne ut noen.

Berge understreker at klubben har et utmerket forhold til Oslo-laget, som hentet Christian Grindheim fra nettopp Haugesund for et år siden, og at de syntes henvendelsen fra VIF var hyggelig.

Både Skogland og Andreassen er 22 år gamle, og beskrives av Berge som meget spennende typer. Skogland fikk sitt gjennombrudd i fjor, da han ble toppscorer med 21 mål i opprykkssesongen. Andreassen er en duellsterk spiller, som kan benyttes både på venstrebacken og midtbanen.

Andreassen er skuffet over å gå glipp av muligheten til å vise seg frem for serielederen.

- Det hadde vært greit å prøvd seg på et litt høyere nivå. I tillegg er jo kameraten min Christian Grindheim der. Det er Norges beste lag, så jeg håper å få sjansen der senere, sier han til NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere