RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får kjeft for ikke å ha filmet

I England er det tabu å filme seg til straffe. Nå får engelske Jay Bothroyd kjeft av treneren for ikke å ha slengt seg på bakken.

PERUGIA - ROMA 0-1: I England risikerer en spiller store overskrifter og pipekonserter i et halvt år dersom han slenger seg på bakken og filmer seg til et straffespark.

Dette er hva Jay Bothroyd er vant til fra sine dager i Arsenal og Coventry.

I italiensk Serie A er situasjonen en helt annen. Etter søndagens 0-1-tap for John Carews Roma, fikk Bothroyd en solid skyllebøtte av Perugia-trener Serse Cosmi for ikke å ha utnyttet en situasjon til lagets beste.

- Han gjorde noe idiotisk. Han skulle ha falt. Dersom du blir taklet innenfor 16-meteren, skal du falle. Hvis ikke er du bare en halv spiller, sier Cosmi.

Bothroyd holdt seg på beina i en duell med Roma-forsvareren Traianos Dellas og forsøkte å komme til avslutning fremfor å gå i bakken.

Den enormt pr-kåte klubbdirektøren i Perugia, Alessandro Gaucci, annonserte også etter kampen at klubben vil sende en formell protest til Det italienske fotballforbundet på dømmingen de har opplevd i Serie A denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere