RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Får millioner i gullbonus

Sist oppdatert:
Får 50-100 millioner for å gjøre Molde til et topplag og godt betalt selv også.

MOLDE STADION (Nettavisen): Styreformann i Molde fotballklubb Erik Berg gir Ole Gunnar Solskjær en bonus på én million kroner om han tar seriegull med klubben.

Det bekrefter Berg overfor Nettavisen.

- Enda mer med the double
- Ole Gunnar har en grunnlønn på 2,4 millioner kroner, men vil få ytterligere en million kroner om han tar seriegullet. Tar han både serie- og cupgull og vil det bli enda mer, sier Berg, som var en lykkelig mann etter å ha landet sin mann.

- Dette er denne største dagen i Molde fotballklubbs moderne historie, sier en entusiastisk styreformann.

I det siste har det versert mange rykter om hvor mye økonomiske muskler Kjell Inge Røkke vil vise i overgangsmarkedet etter at hans gullgutt Ole Gunnar Solskjær blir den nye sjefen på Røkkeløkka.

For å vinne et etterlengtet seriegull til Molde skal Kjell Inge Røkke være villig til å bruke mellom 50 til 100 millioner for å bygge opp et stjernegalleri i Molde. Styreformann Erik Berg vil ikke kommentere tall, men bekrefter at klubben vil gå inn med betydelige midler som skal gjøres disponibelt til Solskjær.

- Det er ikke bare Ole Gunnar som er en vinner, men også klubben ønsker å være vinnere. Vi ønsker å ta gull og investorer vil gi ekstra midler til dette. Vi har et litt annerledes budsjett i år enn tidligere kan du si, avslører Berg.

Betydelige inntekter
Det er ventet at eksterne investorer, og ikke klubben, vil bidra med kapitalen som skal til for å bygge et storlag i Molde. Administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, har god tro på at investorer vil gå sterkt inn i klubben nå som Solskjær er klubbens manager.

- Jeg har god tro på at eksterne enkeltinvestorer vil gå inn med midler etter hva som har skjedd her i dag. Ole Gunnar Solskjær er et OK verktøy for å selge klubben. Det er flere som vil assosieres med merkevaren Ole Gunnar Solskjær, noe som vil generere betydelige inntekter for klubben, sier Jacobsen.

Erik Berg mener markedsavdelingen i Molde har fått en gavepakke.

- Markedsavdelingen har fått en aldri så liten gave. Solskjær som merkevare er sterk og mange vil være med, sier Berg.

Les flere saker om Solskjærs hjemkomst:
Solskjær får all makt
- I en liga over Northug
Derfor ville Solskjær hjem til Norge
Takket nei til Solskjær

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere