*Nettavisen* Sport.

Får Sjevtsjenko-svar om 48 timer

Chelsea får svarer på om Andrej Sjevtsjenko blir å finne på Stamford Bridge kommende sesong om 48 timer.

23.05.06 19:43

Ifølge den engelske TV-kanalen ITV har nemlig Andrej Sjevtsjenko bestemt seg for at han førstkommende torsdag kommer til å offentliggjøre om han blir værende i AC Milan eller velge en overgang til Chelsea.

- Erfaring og rutine
Chelseas mektige direktør Peter Kenyon bekrefter at den styrtrike London-klubben fremdeles ønsker seg ukrainerens tjenester, og håper selvsagt at AC Milan-stjernen velger en overgang til Premier Leauge-mesterne.

- Vi følte det var nødvendig å hente inn noen annerledes type spillere. Michael Ballack passer inn hos oss, og det samme gjør Andrej Sjevtsjenko. Dette er spillere som har erfaring og rutine fra andre ligaer enn Premier League, sier Kenyon til ITV.

Men Kenyon lover at ungguttene i Chelsea skal få sjansen selv om Andrej Sjevtsjenko velger en overgang til Stamford Bridge.

Ungguttene får sjansen
- Får vi Andrej Sjevtsjenko i tillegg til Ballack, kan jeg fremdeles garantere at vi minst har to unge spennende spillere som vil få sjansen i Chelsea, sier Chelsea-direktøren og nevner spesielt Lassana Diarra som en stor spiller for fremtiden.

Den andre Kenyon kan ha i tankene kan være John Obi Mikel om Chelsea vinner overgangstvisten med Manchester United.

Velger Andrej Sjevtsjenko en overgang til Chelsea, er det ventet at AC Milan vil legge inn et bud på Manchester Uniteds spiss Ruud van Nistelrooy som ukrainerens erstatter på San Siro.

Milanoklubben er også blitt koblet til Lyons brasilianske spisstalent Fred.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.