RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Det var ikke bare dårlig form som nylig fikk løpestjernen Mo Farah til å droppe samveldelekene. Han lå fire dager på sykehus etter en kollaps på badet.
Det var ikke bare dårlig form som nylig fikk løpestjernen Mo Farah til å droppe samveldelekene. Han lå fire dager på sykehus etter en kollaps på badet. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Farah kollapset på badegulvet

- Det var helt vilt. Jeg lå på sykehus i fire dager. Det var skremmende, sier superstjernen.

Det var ikke bare dårlig form som nylig fikk løpestjernen Mo Farah til å droppe samveldelekene. Han lå fire dager på sykehus etter en kollaps på badet.

Den doble OL-mesteren forklarte mandag hele historien rundt hvorfor han ikke var å se på friidrettsbanen i Glasgow. Briten skal etter planen løpe 10.000 og 5000 meter under EM i Zürich henholdsvis onsdag og fredag.

– Jeg fikk en infisert tann trukket ut. Selv om jeg hadde litt smerter, tok jeg meg en løpetur. Da jeg kom tilbake, falt jeg om og lå helt utslått på badegulvet.

– Jeg hadde en telefon i lommen, så da jeg kom til bevissthet igjen, ringte jeg Cam Levins (treningsvenn). Han hjalp til med å få lagt meg i sengen. Jeg hadde så store smerter i magen, at han valgte å ringe etter ambulanse, fortalte Farah til BBC.

31-åringen ble lagt inn på sykehus for grundige undersøkelser. Legene tok ingen sjanser.

– Jeg ble fløyet til hovedsykehuset fordi de trodde det var noe galt med hjertet. Det var helt vilt. Jeg lå på sykehus i fire dager. Det var skremmende, men slike ting skjer. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere