*Nettavisen* Sport.

Farnerud nær ny klubb

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Pontus Farnerud jakter på ny arbeidsgiver – og tror avklaringen er rett rundt hjørnet

12.01.12 10:05

Oslo (ANB):

Den tidligere Stabæk-spilleren står uten kontrakt foran 2012-sesongen etter at avtalen med bærumsklubben ikke ble fornyet før jul. Hvor ferden går videre, er foreløpig ikke avklart.

– Jeg regner med å ha framtiden klar om noen dager, sier han til fotbollskanalen.se.

31-åringen har tidligere sagt at spill i USA eller Asia fristet mest – og har gjort det klart at et nytt skandinavisk eventyr ikke er spesielt aktuelt.

De siste dagene har midtbaneeleganten oppholdt seg i Monaco, der han blant annet har besøkt sin gamle venn Ludovic Giuly. Sistnevnte vendte i fjor tilbake til nettopp Monaco – klubben Farnerud spilte for i seks sesonger mellom 1998 og 2005.

Svensken, som har fransk kone, innrømmer overfor klubbens hjemmesider at det var hyggelig å være tilbake. Samtidig understreker han at det kunne dreide seg om et besøk.

– Jeg spilte seks sesonger i AS Monaco, og det var mine beste år i fotballkarrieren og i livet. Jeg har bare gode minner herfra, og ingen av dem er glemt, sier Farnerud.

På spørsmål om det kan være aktuelt å gjøre som Giuly – å vende tilbake til Monaco, svarer Farnerud:

– Skal jeg være ærlig, hadde det vært veldig moro. Men som vi alle vet er det ikke nok å ønske det. Ting er mer kompliserte, sier den tidligere Stabæk-spilleren og smiler. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.