RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Farnerud nær ny klubb

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Pontus Farnerud jakter på ny arbeidsgiver – og tror avklaringen er rett rundt hjørnet

Oslo (ANB):

Den tidligere Stabæk-spilleren står uten kontrakt foran 2012-sesongen etter at avtalen med bærumsklubben ikke ble fornyet før jul. Hvor ferden går videre, er foreløpig ikke avklart.

– Jeg regner med å ha framtiden klar om noen dager, sier han til fotbollskanalen.se.

31-åringen har tidligere sagt at spill i USA eller Asia fristet mest – og har gjort det klart at et nytt skandinavisk eventyr ikke er spesielt aktuelt.

De siste dagene har midtbaneeleganten oppholdt seg i Monaco, der han blant annet har besøkt sin gamle venn Ludovic Giuly. Sistnevnte vendte i fjor tilbake til nettopp Monaco – klubben Farnerud spilte for i seks sesonger mellom 1998 og 2005.

Svensken, som har fransk kone, innrømmer overfor klubbens hjemmesider at det var hyggelig å være tilbake. Samtidig understreker han at det kunne dreide seg om et besøk.

– Jeg spilte seks sesonger i AS Monaco, og det var mine beste år i fotballkarrieren og i livet. Jeg har bare gode minner herfra, og ingen av dem er glemt, sier Farnerud.

På spørsmål om det kan være aktuelt å gjøre som Giuly – å vende tilbake til Monaco, svarer Farnerud:

– Skal jeg være ærlig, hadde det vært veldig moro. Men som vi alle vet er det ikke nok å ønske det. Ting er mer kompliserte, sier den tidligere Stabæk-spilleren og smiler. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere