Fart som Usain Bolt

OGP 2008

OGP 2008 Foto: hesteguiden.com

Vår V4-banker i lunsjen i Gävle i Sverige i dag kan virkelig flytte på beina, og vi tviler ikke på dette bankerspillet!

28.02.13 11:27

Torsdagen er det nok å henge fingrene i for de som krysser bonger, og hos Norsk Rikstoto åpnes det hele opp med lunsjtrav til både Gävle i Sverige og i Drammen her på berget.

Les også:Det lukter gull!

Spillerne kan så rette fullt fokus mot V65/V5 og DD-spill til Bergen travpark på kvelden, og vi på Sportspill har nært sagt som vanlig jobbet frem tips til alle baner denne torsdagen.

I V4-4 i lunsjen i Gävle kommer 3 Bolt Boko ut etter en liten pause, og han har blitt trent hardt i denne perioden i følge Erik Lindegren. Sistnevnte har vært inne å kjørt et banejobb med Express It–sønnen, og han var meget spenstig i det jobbet. Kontio i sulkyen denne gangen, og han sikter nok inn tidlig tet.

I fra fra tet skal ikke Bolt Boko tape dette løpet hvis han fungerer, og det eneste som er et lite minus med denne 5-åringen er at han kan bli litt hissig. Nå holder dog denne krabaten V75-klasse, og de tøffeste konkurrentene han møter i dag som står på 20 meter tillegg, slår han på sitt beste fra likestart.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

På Bjerke i går måtte vi nøye oss med fem rette i V65-spillet, men vi satte et nytt flott DD-spill! Sharpshoother var vår friske banker i den spilleformen, og de som spilte det minste DD-forslaget på 200 kroner kunne gå i lukene å hente ut småpente 1412 kroner! Det er nye sjanser på flere arenaer i dag, og da sier vi lykke til med spillet denne torsdagen!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
Vi synes 3 Bjørli Lilja i V4-2 var meget positiv i den siste starten etter lang pause, og de dagene denne Lome Elden–datteren er på topp duger hun godt i grunnlaget sitt. Hun står interessant til på strek i dag, og er normalt er hun sikret et smørløp her.

Kusk Tomas Pettersson er uansett nødt til å kjøre avventende med Bjørli Lilja, for hun skal helst ikke gjøre for mye selv underveis. Vi synes uansett hun var så positiv etter pause sist, og hvis det klaffer litt underveis tror vi hun kan vinne dette løpet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag