Gå til sidens hovedinnhold

Fått med deg disse Falcao-perlene?

Ikke rart alle storklubbene sikler etter denne mannen.

Radamel Falcao er en av Fotball-Europas heteste navn for tiden. Kolombianeren har bøttet inn mål for både Porto og Atlético Madrid de siste sesongene.

I 2011 var han helt sentral da Porto gikk til topps i Europa League, og i vår var «Tigeren» nok en gang i praktslag da Atlético Madrid vant den samme turneringen.

Siden han ble hentet til Europa fra River Plate i 2009 har det blitt mye nettsus på måljegeren. Totalt har spissen nettet 108 mål for de to klubbene på 135 kamper.

- Vil bli
26-åringen er en typisk goalgettertype, som har for vane å være på rett sted til rett tid, men den godeste Falcao går heller ikke av veien for å score noe supermål.

I sommer blir spilleren igjen koblet med en rekke storklubber rundt om i Europa. Chelsea er blant klubbene som har ligget langflate etter Falcao en god stund.

Atlético Madrid skal være åpne for et slag av spisshelten, om prisen er riktig, men 26-åringen selv skal etter sigende ikke være så interessert i å flytte på seg.

- Jeg ser fram til å starte på en nys sesong her i Atletico, skal Falcao ha sagt i et intervju med spanske medier nylig.

Perlemål
For tiden er Europa League-mesterne på turné i Sør-Amerika, der klubben møter noen av kontinentets mange gode lag. Forrige helg møtte de America de Cali.

Og i dette oppgjøret vartet Falco opp med et småpent mål. Etter en corner fra Diego legger superspissen seg over, og dunker hjem ballen med et herlig saksespark.

Dette er heller ikke den eneste perlen kolombianeren har vartet opp med på turneen. I møtet med Millionarios satte han også inn et flott mål.

Se de to perlene under:

HTML EMBED
HTML EMBED
Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken