RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Favoritt fornøyd med Giro-starten

(Sirotti)
Sist oppdatert:
Og samtidig priser han lagkamerat.

Lampre-ISD kjørte inn til en sterk 6.plass under lagtempoen som åpnet Giro d’Italia. Det var et resultat kapteinen Michele Scarponi var godt fornøyd med.

- To sekunder eller seks sekunder har kanskje ikke så my å si på slutten av giroen, men det er ikke noen dårlig følelse å være foran Contador, fortalte han til cyclingnews etter etappen.

Godt restultat
- Det viktigste var å komme godt i gang. Jeg er veldig fornøyd. Vi fikk et meget godt restultat i dag. Selv uten å vite hva Contador hadde gjort, visste jeg at vi hadde gjort det bra.

Også sportsdirektør Roberto Damiani var fornøyd med innsatsen til sine gutter.

- Jeg er veldig fornøyd. Laget var godt og kompakt fra start til mål. Vi holdt på å krasje i en sving, men det var ikke så farlig. Jeg forventet ikke noe mindre enn hva vi oppnådde. Vi kom her en dag i forveien for å forbrede oss spesielt mot denne lagtempoen.

Priser Petacchi
Den nyansatte sportsdirektøren priset også Alessandro Petacchi etter etappen.

- Jeg er så glad for å jobbe med ham (Petacchi, journ.anm.). På lagtempoen i dag bidro Petacchi og Danilo Hondo til seieren. De brakte deres hurtighet inn i denne kollektive prestasjonen.

Scarponi var enig i sportsdirektørens uttalelse. Scarponi håper nå at lagkameraten kan skaffe noen etappeseire for laget.

- Går for sammendraget
- Petacchi har vært fremragende i dag. Fra i morgen av begynner en ny fase av rittet, og hans dager kommer. Jeg håper han vil skaffe noen seire til laget, sa 31-åringen.

- Men jeg vil ikke hjelpe han. Mitt mål er å komme så høyt opp i sammendraget som mulig når rittet er over, så jeg vil sitte beskyttet i feltet og prøve å bruke så lite krefter som mulig, la han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere