RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den amerikanske BMC-rytteren Tejay van Garderen måtte stå av etapperittet Paris – Nice på sykkel allerede på åpningsetappen søndag.
Den amerikanske BMC-rytteren Tejay van Garderen måtte stå av etapperittet Paris – Nice på sykkel allerede på åpningsetappen søndag. Foto: Doug Pensinger (Afp)

Favoritt ute av Paris – Nice

Sist oppdatert:
Tejay van Garderen måtte bryte.

Den amerikanske BMC-rytteren Tejay van Garderen måtte stå av etapperittet Paris – Nice på sykkel allerede på åpningsetappen søndag.

Amerikaneren har vært nevnt som en av de store favorittene til å vinne rittet, men bare 71 kilometer var gått av den første etappen da rittet var over for hans del. Mageproblemer skal ifølge cyclingnews.com være årsaken til at han valgte å stå av rittet.

– I natt slet jeg med magekramper, og i går hadde jeg diaré. Jeg har hatt feber og lite appetitt. Jeg følte meg OK på morgenen, men jeg var helt tom, sa van Garderen.

25-åringen endte som nummer to i Oman rundt nylig og hadde derfor fått en god oppladning til etapperittet. Kun Skys Chris Froome slo van Garderen i Oman.

Etapperittet på de franske veiene startet søndag og varer én uke. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere