RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Favorittene faller i Stavanger

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi tror favorittene er i trøbbel på Forus i kveld og spiller et andrevalg som banker. Sjekk våre travtips.

Sportspills meny tirsdag :
Trav Momarken: Spill aldri på kreditt

Oddstips 1: Villa gjør jobben

Oddstips: 2: En real oddsbong

Superpotter: Det er voldsomme jackpoter i Viking Lotto og V75 denne uken

Det handler om en meget spennende V5 på Forus tirsdag kveld, der det kan ligge an til flott utbetaling. Vi garderer de største favorittene, og finner vår banker i V5-4.

Klikk her for å se våre V5-tips til Forus

Det dreier seg om formtoppede 7 Grand Canyon som skal ha en bra sjanse på teten i dette løpet selv fra sjuendespor. Potato Chip-sønnen gjorde et overdådig seiersløp i Årjäng tredje sist på meget sterk tid. Satt bom fast i det lengste på Bjerke nest sist, og fløy over mål når åpningen kom så altfor sent. Sist i V75 ble det galopp direkte. Grand Canyon er normalt veldig kjapp i vei, og til tross for sjuendespor tror vi på ypperlig tetsjanse her.

Klikk her for å se våre DD-tips til Forus

1 Valnes Alice blir garantert overflydd og da skal det normalt bære til tet for Grand Canyon her, selv om 3 Wholly Diamond R. er et lite uromoment her (Martin Soma er variabel i sulkysetet og kan finne på å ta imot). 9 Yrneo Boko er spillernes favoritt i øyeblikket, men møter klart tøffere motstand enn sist. Vi spiller andrevalget 7 Grand Canyon og velkjørende Svein Ove Wassberg.
Rangering V5-4: A: 7 B: 9-6-1 C: 11-12-5-2-4-10 D: 3-8

Annonse: Grøstad/Lerum med fullklaff i Drammen mandag og 42 530 kroner innspilt

V5-1 - Varmblodshester 2040 meter autostart
Vi støter på dagens største favoritt i den første avdelingen i form av 1 Priority Photo. Den amerikanskfødte fireåringen til Øystein Tjomsland har gjort to starter i regi Tjomsland, etter at hesten kom fra USA med gode meritter. Priority Photo har møtt Norgeseliten ved begge tilfellene, men han har ikke imponert i noen av løpene. Til tross for fine løpsopplegg har det vært tomt for krefter mot mål, og vi er foreløpig usikker på hvor bra denne hesten er. Det er selvsagt en viss mulighet for at Tjomsland forsvarer sitt innerspor og får dirigere dette løpet etter behag. Da er naturligvis vinnersjansen god. Men inntil vi ser at denne hesten viser seg fram, så velger vi å gardere. 72 prosent er veldig i overkant etter vår oppfatning.

10 Atlantic Ås er nede som tredjevalg og utvilsomt god nok til å utfordre. Har gjort seg bort på galopp de to siste gangene, men avsluttet gnistrende til sølv tredje sist på Jarlsberg. Atlantic Ås er helt klart i stand til å true favoritten her. Det er også 7 John Paul's Legacy selv om hesten er variabel. Har blitt fikset på nå og skal duge her. 6 Investor G.T satt bom fast i rygg på ledende Uppercut Flevo i det lengste sist i Bergen. Har kanskje ikke den superformen han hadde store deler av fjorårssesongen, men seksprosenteren er grunnkapabel og blir altså veldig lite spilt i kveld.
Rangering V5-1: A: 1 B: 10-7 C: 6-5-4-8 D: 3-2-9

V5-2 - Varmblodshester 2040 meter autostart
Et løp i DNT's unghestserie for treårige varmblodshopper og spillerne famler i blinde, det gjør forhåpentligvis ikke vi og vi har jobbet svært grundig med dette løpet der kryssene sitter veldig rart.

Vårt svært spennende førstevalg blir 7 Shocking Victory. Whitesand Titan-datteren gikk et kanonløp til tross for grov startgalopp sist og avsluttet glitrende til tredje. Har vist voldsom kapasitet ved flere anledninger allerede, og skulle denne dama gå feilfritt tror vi det er vinneren. Nede som et sjettevalg i spillet og en 14-prosenter. Spennende er også 11 Express Salt. Debuterte på en veldig fin måte i Bergen for en måned siden og tapte kun for gode Thai Torres og Deep Sea Dream. Hesten virket fornuftig og travsikker og har garantert gått frem med løp i kroppen. Femtevalg hos spillerne, vårt andrevalg.

6 Yankee Hall er spillernes favoritt etter en helt intetsigende seier på Haugaland. Det må være en favoritt i fare, men Tengsareid-traveren skal selvsagt på bongen. 4 Grandes Cash tapte kun for Thai Offshore og Illuminator W.L fjerde sist, har galoppert seg bort siden. Kan mye og skal med. 9 Let There Be Rock debuterte med en fin seier i Bergen for halvannen måned siden og er også en seierskandidat. Rune Wiig hadde ikke særlig tro på sin egen 2 American og mye spilte 3 Against All Odds har ikke vist seg som en tøffing oppunder mål og blir kun med på bred gardering her.
Rangering V5-2: A: 7 B: 11-6-4-9 C: 3-2-12-8-10-5-1

Annonse: Grøstad/Lerum: Dette er egentlig ikke noen spesielt tøff oppgave. Her nylig så viste vår klokke 23,6 s 500m! En ordentlig FREKKIS blir lansert I V5-3 på Forus! SJEKK DEN UT!

V5-3 - Kaldblodshester 2040 meter voltestart
I mangel av bedre alternativer setter vi favoritten 8 Bjørkeodin først her. Måtte nøye seg med andreplass sist, men hadde ikke klaff underveis. Normalt travsikker og lettplassert denne karen, og skal ha et bra bud på seieren i et jevnt felt. 3 Lykkje Kristin er som hun er er og galopperer både titt og ofte. Gikk et strålende løp til andreplass for Gunnar Austevoll i V75 sist og feilfritt er hun garantert med å gjør opp om seieren her.

4 Eldfri er vår luring i løpet. Hoppa er i kanonform og satt bom fast med vinnerkrefter i Bergen sist. Takler hoppa det litt vriene fjerdesporet her og kommer sånn noenlunde til er sjettevalget aktuell. 10 Tangen Eld er vanskelig å bli klok på egenrådig som han er. Er nok avhengig av å få det litt servert herfra, da kan det gå veien. 9 Tøffe Toft har ikke imponert i sine to siste starter (har ikke kjempet like godt som vi er vant med fra den kanten), men kveldens oppgave er i høyeste grad overkommelig. 2 Fronskrema liker seg best på sprint, men kommer til å få et fint løp her. Kanskje. 11 Stuve Vinn har foreløpig ikke funnet tilbake til fjorårstaktene. Tja.
Rangering V5-3: A: 8 B: 3-4-10 C: 9-2-11-1-7-6-5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Forus

V5-5 - Varmblodshester 2040 meter voltestart
En klart forbedret 3 Harbour L. blir vår favoritt i en meget jevn og spillemessig strålende V5-finale på Forus. Fireåringen til Geir Hegdal har vist klar fremgang i sine tre siste starter og hesten tok sitt livs første seier på Haugaland sist. Kun fire hester på strek her og Kristine Kvasnes kommer til å gi sin hest et optimalt løp.

Klikk her for å se våre DD-tips til Forus

Teten får trolig 1 Axis de Vegas som kanskje skuffet en smule sist ved ikke å vinne etter optimalt løp underveis. Veldig bra i to strake seiersløp før det og det kan være tet fra start til mål her. Rune Wiig melder om ambisjoner med sjuendevalget 6 Leticia og da setter vi denne tidlig på. Gjorde et bra løp til tredje nest sist. 7 Hip Hop hadde vi litt tro på i Bergen sist (løpet som Embakasi vant), men da galopperte hoppa seg bort etterhvert.

11 Zita Oldeson var meget bra i seiersløpet tredje sist på Forus, skuffet en smule nest sist (helmaks fra lederryggen) og rotet seg bort på galopp sist. Springspor i volta fra 20 meter tillegg her og med en bra start kan Zita Oldeson melde seg på i seierskampen. 8 Ride Pointer vant i V75 i Bergen sist fra lederryggen. Nå er det tillegg, fjerdespor i volta og Einar Nedrebø tilbake som kusk. 12 J. Gold har gjort tre solide løp i Bergen, men bakspor på tillegg trekker selvsagt ned. Bak våre nevnte er det også flere andre som kan vinne og garderinger kan vise seg svært lønnsomt i V5-finalen.
Rangering V5-5: A: 3 B: 1-6-7-11 C: 8-12-14-5-15-10-9-2-13-2


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere