RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Favorittene ute i Roma

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Alle de fire som er høyest seedet i Mastersturneringen i tennis i Roma er ute. Dermed er det David Nalbandian som skal forsvare favorittenes ære i tennisturneringen.

Argentineren er seedet som nummer fem, og vant fredag over USAs Vincent Spadea i to strake sett. Men han kan få det tøft nok i semifinalen. Der venter formspilleren Albert Costa fra Spania.

Costa vant French Open for to år siden, og brukte fredag bare en drøy time på å feie 12. seedete Jiri Novak av banen med 6-4, 6-2.

Nalbaldian brukte ikke så veldig mye lenger tid på å ekspedere Spadea 6-4, 6-3. Men han sleit litt i andre sett. Spadea hadde breakballer til å gå opp til 4-0. Men ”Nalle” reddet dem, og holdt serven i stedet. Det ble et vendepunkt. For argentineren vant seks strake game, og settet 6-3.

- Det hadde blitt veldig vanskelig hvis han hadde klart å bryte meg en gang til. Men så begynte jeg å serve godt, og klarte å komme meg inn i kampen igjen. I går var det enda tøffere å spille, siden jeg spilte to kamper, og den første av dem ble stoppet i fire-fem timer på grunn av regnet.

- Derfor var jeg ikke tilbake på hotellet før klokka elleve, og da var jeg veldig trøtt. Men jeg kjente meg bra i dag morges, og i morgen kommer jeg til å kjenne meg enda bedre, sier David Nalbaldian.

Også Mariano Zabaleto er klar for semifinalen. Argentineren slo Nicolas Massu 6-1, 7-5. Han møter vinneren av Andrei Pavel, Romania og Carlos Moya, Spania.

Resultater:
Kvartfinaler:
Mariano Zabaleta, Argentina - Nicolas Massu, Chile 6-1, 7-5
David Nalbandian, Argentina - Vincent Spadea, USA 6-4, 6-3
Albert Costa, Spania - Jiri Novak, Tsjekkia 6-4, 6-2

3. runde:
Andrei Pavel, Romania - David Sanchez, Spania 7-6 (7/3), 7-6 (7/5)
Carlos Moya, Spania - Ivo Karlovic, Kroatia 6-4, 3-6, 6-

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere