*Nettavisen* Sport.

Favorittfall i Monte Carlo

Tredjeseedede Tim Henman tapte mot Mariano Zabaleta i andre runde av Monte Carlo Masters. Også Gustavo Kuerten måtte si takk for seg.

12.04.05 19:35

Henman gjorde 61 upressede feil i kampen mot useedede Mariano Zabaleta. Seieren var argentinerens fjerde av fire mulige mot Henman på grusunderlag.

Kampen mellom Henman og Zabaleta ble avbrutt mandag ettermiddag på grunn av regn. Da var stillingen 6-4, 2-1 til argentineren, men britiske Henman kom sterkt tilbake og vant andre sett.

I siste sett var imidlertid Zabaleta for sterk. Han vant til slutt med sifrene 6-4, 4-6, 6-2.

Den tredoble French Open-vinner Gustavo Kuerten spilte sin andre turnering etter et seks måneders langt skadeavbrekk. Brasilianeren tapte 5-7, 2-6 mot Mario Ancic fra Kroatia.

- Jeg har en kapasitet på 65 prosent for tiden, men jeg tror jeg er tilbake på 80 prosent til French Open, forsikerer Kuerten.

En annen av favorittene viste imidlertid at storformen i anmarsj. Roger Federer feide Greg Rusedski av banen med 6-3, 6-1 i sin førsterundekamp. Den toppseedede sveitseren deltar i Monaco-turneringen for første gang siden 2002. Federers store mål er å vinne French Open, den eneste Grand Slam-turneringen han ikke har vunnet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag