RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tariq Mikkel Khan / AP / NTB scanpix

FC København nærmer seg gull

Sist oppdatert:
Slo fjorårets seriemester mandag.

I en dramatisk kamp scoret begge lagene i løpet av de første sju minuttene. Nordsjælland tok ledelsen før pause, men en god annen omgang sørget for at FCK vente til borteseier.

Ragnar Sigurdsson headet gjestene i føringen etter fem minutter. Like etter ble FCK-målvakt Johan Wiland skadd i en duell med Patrick Mtiliga, men dommeren lot spillet gå. Nordsjælland-backen trillet inn 1-1, mens Wiland måtte bæres av banen.

Morten Nordstrand gjorde 2-1 etter en dødball i kampens 26. minutt. Etter hvilen fungerte FCKs taktikk bedre. Belgieren Igor Vetokele ble byttet inn og utlignet etter å ha vært på banen i fem minutter. I det 78. minuttet falt avgjørelsen da Andreas Cornelius fikk en svak klarering i beina og banket inn 3-2.

– Selvfølgelig var disse tre poengene viktige fordi de samtidig betydde at Nordsjælland ikke fikk poeng. Men vi skal vinne neste kamp, ellers var denne seieren bortkastet, sa FCKs toppscorer.

Laget har ti poengs forsprang til Nordsjælland når seks runder gjenstår. Sistnevnte snøt københavnerne for gullet på tampen av forrige sesong, men i år ser tittelen ut til å gå i boks for Cornelius og lagkameratene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere