Gå til sidens hovedinnhold

FC København vraker Myggen

Langtidsskadde Erik Mykland har spilt sin siste kamp for FC København. Han får ikke forlenget kontrakten med det danske mesterlaget.

Midtbaneeleganten, som skal igjennom en alvorlig operasjon i akillessenene, får ikke forlenget kontrakten med det danske mesterlaget. Kontrakten til Myggen løper ut til sommeren.

- Vi regner ikke Mykland som aktuell fram til da, og han får ikke forlenget kontrakten sin med oss. Mykland har spilt sin siste kamp for FC København, sier klubbens sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.

Risør-gutten har vært ute med skade siden september i fjor, og Mykland rekker uansett ikke vårsesongen i Danmark selv om operasjonen skulle være vellykket.

Kronisk
Det gjør at Niels-Christian Holmstrøm ikke vil forlenge med Mykland.

- Vi vil ikke skrive kontrakt med en spiller på 32 år som ikke har spilt siden september. Og han har hatt problemer med akillessenene siden 1996. Vi har prøvd svært mye, men jeg tror dessverre det kan vise seg å være kronisk, sier sportsdirektøren.

Mykland kom til København i januar 2002 etter opphold i greske Panathinaikos og tyske 1860 München. Han ble i løpet av kort tid en markant profil på FCKs sentrale midtbane med et uovertruffent blikk for spillet.

Ferdig?
Det vil gå måneder før det blir klart om Myklands karriere er over, men først og fremst handler operasjonen om å få tilbake full førlighet.

Trener Hans Backe forventer at Thomas Røll og Hjalte Nørregaard nå overtar styringen på midtbanen i vårsesongen som starter neste lørdag borte mot Frem.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar