FCK spilles til fin odds

Foto: Keld Navntoft (Scanpix)

Vi tror de danske mesterne får relativt lett match mot et svekket AaB. Sjekk tipset her.

31.07.10 10:51

Mye gikk galt for et litt tafatt Ullern-lag da de spolerte vårt ellers gode oddstips i går, der vi fikk gjort oppmerksom på Norsk Tippings gode odds på Spartak Nalchik, i god tid før den ble senket. I dag byr langoddsen på mye fin fotball, og vi finner gode objekter både i Danmark, Sverige og hjemlige divisjoner.

Vi anbefaler to dobler i dag, med blant annet et spill på FC København, og vi kan nesten garantere at akkurat som med Spartak Nalchik i går, vil Norsk Tippings gode odds på FCK bli senket i løpet av dagen, så ikke vent med å spille hvis du har trua.

FC København - AaB
Dansk Superliga er endelig i gang, og det skal bli fint å forhåpentligvis tjene penger på denne ligaen og ikke minst FCK, som vant i fjor og har åpnet i kjent stil med full pott denne gangen også. To kamper er spilt, og Ståle Solbakkens menn har vunnet 3-1 borte over SønderjyskE og 2-1 borte over Esbjerg. I dag spiller man sesongens første kamp foran egne fans i Parken.

Solbakken har sine beste menn til disposisjon. Dette er troppen: 1. Kim Christensen, 2. Zdenek Pospech, 4. Hjalte Nørregaard, 5. Sölvi Ottesen, 6. Claudemir, 8. William Kvist, 10. Jesper Grønkjær, 11. Cesar Santin, 14. Dame N’Doye, 15. Mikael Antonsson, 16. Thomas Kristensen, 17. Oscar Wendt, 18. Kenneth Zohore, 20. Martin Vingaard, 21. Johan Wiland, 25. Mathias Zanka, 27. Thomas Delaney, 28. Saban Özdogan.

FCK spilte 0-0 i den vanskelige bortekampen i Hviterussland mot BATE, og det ser gunstig ut med tanke på returkampen på hjemmebane til uken og et mulig avansement i Champions League.

AaB åpnet sesongen med 4-2 borteseier over nyopprykkede Lyngby, sesongens forventede dumpekandidat. Deretter ble det tap på hjemmebane, 0-2 for Brøndby.

AaB har ikke forsterket laget nevneverdig foran denne sesongen. De har hentet opp fire juniorer fra egen stall, som man håper skal spille seg inn på laget etter hvert. Den gode venstrebacken Michael Jakobsen har forlatt klubben for en karriere i Spania, mens Andreas Johansson er solgt til OB. Danske eksperter er enige om at AaB ser merkbart svakere ut denne sesongen, og trolig vil bli å finne på nedre halvdel av tabellen.

AaB har lagt ut troppen og skadeinformasjon på sine hjemmesider: "1 Karim Zaza, 3 Kjetil Wæhler, 4 Lasse Nielsen, 6 Louay Chanko, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 10 Jeppe Curth, 16 Kasper Bøgelund, 22 Nicolai Larsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 25 Michael Sten, 27 Patrick Kristensen, 28 Tobias Ørtoft, 29 Nicklas Helenius, 30 Mathias Wichmann, 32 Ronnie Schwartz og 36 Daniel Christensen.

På skadeslisten har AaB Chris Rolfe, Marcus Tracy, Dennis Marshall, Henrik Dalsgaard, Jakob Ahlmann og Daniel Fredheim Holm, mens Kenneth Emil Petersen endnu ikke er klar til at spille kamp."

Innbyrdes oppgjør viser tydelig at AaB har problemer med FCK. De fire siste kampene i Parken har FCK vunnet 2-0, 3-0, 3-0 og 4-0.

Vi tror ikke bortelaget klarer å score mål i Parken i dag heller, og når FCK-maskinen maler på i 90 tålmodige minutter, tror vi på en ny 2-0 seier, kanskje er 3-0 også mulig. Seier til FCK med minst to mål fåes i øyeblikket til 2,20 i odds hos Norsk Tipping. Enkelte andre bookmakere ligger fortsatt på 2,30 på dette spillet, mens mange andre kryper ned mot 2 blank. Unibet pleier å være en god målestokk, de ligger på 2,14 i øyeblikket. Vi spiller til 2,20, vel vitende om at denne kan bli satt ned, til for eksempel 1,90, i løpet av dagen.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Djurgården - Häcken
Djurgården har slitt litt denne sesongen, men sist klarte man en viktig 1-0 seier borte mot Kalmar, og man holder nedrykkstreken på akseptabel avstand. Men man trenger en ny seier i dag for å avansere ytterligere i årets meget jevne Allsvenskan. 3-2-2 på hjemmebane er ok.

Djurgården har nå skadefritt lag for første gang på ganske lenge, og dette ga direkte positivt utslag mot Kalmar sist. Viktige Daniel Sjölund er på plass igjen.

Djurgårdens tropp:
Målvakter: 15. Pa Dembo Touray 35. Tommi Vaiho
Forsvar: 2. Joona Toivio 4. Patrik Haginge 5. Petter Gustafsson 6. Jani Lyyski 14. Kebba Ceesay.
Midtbane: 8. Prince Ikpe Ekong 11. Daniel Sjölund 16. Kasper Hämäläinen 17. Sharbel Touma 21. Joel Perovuo 22. Philip Hellquist
Angrep: 7. Kennedy Igboananike 9. Johan Oremo 10. Christer Youssef 12. Mattias Jonson 25. Sebastian Rajalakso

Häcken åpnet sesongen med fem kamper uten tap, blant annet vant de 2-1 over dagens mostander i sesongens første kamp. Siden har man falt av litt, og spesielt på bortebane tas det nå lite poeng. På bortebane har Häcken 2-2-4 totalt. Sist bortekamp ble det tap 1-3 for suverene Helsingborg, før det 1-2 for mindre suverene Brommapojkarna.

Innbyrdes oppgjør viser at Djurgården gjerne slår Häcken i Stockholm. 1-0, 2-1, 2-1 og 2-1 har det blitt på fire kamper siden 2001.

Vi spiller Djurgården til 2,00 i odds. Denne oddsen er ikke like god som oddsen på storseier til FCK, og noe av verdien i objektet over spises opp her, men det er nå en gang slik at Norsk Tipping ikke tillater singlespill på mer enn noen få objekter, og da får vi dagens første dobbel, til 4,40 i odds. Vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er allerede klokken 14.55.

50. FC København - AaB (0-1) 2,20 3,50 2,30
74. Djurgården - Häcken 2,00 2,90 3,00

Total odds 4,40

Klikk her for å levere denne dobbelen. Du styrer innsatsen selv.

Flekkerøy - Vard Haugesund
Flekkerøy er nå oppe på annenplass i avdeling 3, seks poeng bak Randaberg. Meget god poengfangst på hjemmebane, tallene er 5-2-0 og målforskjell 17-5 på hjemmebane.

Vard ser ikke ut til å klare å følge opp den gode fjorårssesongen, og 2-1-4 på bortebane er mye av grunnen. Tre bortetap på rad før ferien lover ikke godt for høsten.

Vard gikk på et sjeldent hjemmetap da Fløy vant 2-1 i Haugesund i sesongåpningen. Det står nå 3-1-1 fordel Fløy på innbyrdes oppgjør.

Fløy forteller om troppens tilstand på nettsidene sine: Fløy har hatt to fine treningsuker etter ferien. Mye trøkk på trening og terping på spillestil. Dag Tore er ikke kamp-klar enda, men har trent rolig med Gill og keepergruppa, og syklet endel opp Drivenesheiane. Markus er fortsatt satt ut av kyssesyken. Forhåpentligvis kan han begynne med rolige økter i August. Super-Ray har vist fine takter på trening den siste tiden og ser ut som han er kvitt lårskaden som holdt han borte i ukene før ferien. Bortsett fra Dag Tore, Markus og Joey, som har karantene, så kan trener-teamet velge fra en skadefri tropp.

Vard er ikke like meddelsomme, men det er generelt lite skader i alle 2. divisjonslagene nå etter sommerferien.

Dette skal Fløy ta på hjemmebane, selv mot habile Vard. Vard har nå tapt tre bortekamper på rad, mot FK Tønsberg, Vindbjart og Randaberg, og de møter et lag av samme kaliber i dag. Men Vard taper gjerne med nøyaktig ett mål, for eksempel ble det 3-4 tap for FK Tønsberg og 2-3 tap for Vindbjart, og 1-2 for Fløy tidligere i år. Vi tror det kan bli jevnt igjen, og finner noe verdi i et nytt ettmålstap for bortelaget. 4,30 for at så skjer, tas med i en dobbel.

Ullensaker/Kisa - Raufoss
Vi venter litt på at det skal løsne for Ull-Kisa, men det gjorde ikke akkurat det da det rant inn mål i sluttminuttene og det ble 2-3 tap mot Brumunddal nå sist. Dog vant man to kamper på rad før det, mot Valdres og Tromsø 2, så nå er man bare nest sist og kan klatre over streken med seier i dag.

Raufoss topper avdelingen. 5-0-2 på bortebane og gjerrige 10-6 i målforskjell er meget bra. Raufoss viser en egen evne til å vinne kampene med det ene, avgjørende målet, og mon tror om det ikke blir 1-0 eller 2-1 enda en gang i dag.

Raufoss har Pål Strand tilbake fra skade, og også Valdrin Rexhaj er snart spilleklar.

Raufoss største seier denne sesongen kom i årets første seriekamp, da man slo dagens mostander 4-1 i egen hall.

Vanskelig å se for seg noe annet enn borteseier i dag. Raufoss slipper nesten ikke inn mål, og Ull-Kisa er neppe laget som bryter Raufoss seiersrekke. Raufoss har vunnet ti kamper hittil denne sesongen, syv av dem er vunnet med nøyaktig ett mål. 4,20 i odds for at det skjer igjen, slår vi til på. Vi får en dobbel til 18,06. Ganske høy odds, men vi senker ikke innsatsen denne gangen. 100 kroner settes på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

61. Flekkerøy - Vard Haugesund (0-1) 1,90 4,30 2,05
70. Ullensaker/Kisa - Raufoss (1-0) 1,80 4,20 2,20

Total odds 18,06

Klikk her for å levere denne dobbelen. Du styrer innsatsen selv.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.