RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Febrilsk jakt på midtstopper

(SCANPIX)
Viking jakter febrilsk på en ny midtstopper, men har så langt ikke funnet den passende spilleren som kan erstatte langtidskadde Brede Paulsen Hangeland i forsvaret.

- Vi har så langt ikke funnet en passende spiller, men vi leter. Vi har søkt fotballforbundet om dispensasjon for å hente inn en ny spiller før overgangsvinduet åpner 1. juni, forteller Vikings midlertidige trener Bjarne Berntsen til TV 2 Nettavisen.

Ny forsvarskabal
I helgens kamp mot Vålerenga ble Bjarne Berntsen tvunget til å sette opp en helt ny forsvarsfirer. I tillegg til landslagsspilleren Brede Hangeland, er også unggutten Alexander Gabrielsen skadet.

Det førte til at midtbanespilleren Trygve Nygaard ble trukket ned i midtforsvaret, og spissen Jørgen Tengesdal ble omskolert til høyreback.

Ikke panikk
Bjarne Berntsen utelukker likevel at klubben har panikk i jakten på en ny stopper.

- Det er fremdeles uklart hvor lenge Brede Paulsen Hangeland er ute med skade. Kanskje er han tilbake allerede i juni, minner han om.

Nilsen uaktuell
Roger Nilsen har storspilt for Stavanger IF i 4. divisjon denne sesongen, og Bjarne Berntsen har registrert den tidligere Viking-spillerens gode form.

- Men vi har ikke vurdert å hente ham tilbake til Viking, opplyser Bjarne Berntsen.

PS: Viking venter fremdeles på at Egil Østenstad skal bestemme seg om han vil fortsette karrieren i Viking. Den tidligere Southampton, Manchester City og Blackburn-spissen flytter hjem til Stavanger i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere