RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
- INGEN KONFLIKT: Roger Federer avviser at han og Stanislas Wawrinka har en konflikt gående.
- INGEN KONFLIKT: Roger Federer avviser at han og Stanislas Wawrinka har en konflikt gående. Foto: Pascal Rossignol (Reuters)

Federer avfeier sveitsisk tenniskonflikt

- Det har aldri vært noe vondt blod mellom oss.

Roger Federer og landsmann Stan Wawrinka skal ifølge ryktene hatt en opphetet diskusjon etter semifinalemøtet i helgens verdenstourfinale. – Uproblematisk, mener de to.

Foran Davis Cup-finalen i Frankrike måtte de to sveitsiske spillerne svare på flere spørsmål om den påståtte konflikten som i stor grad handlet om at Federers kone, Mirka, var for høylytt under semifinalen.

- Det er ingen problemer overhodet. Vi er venner, ikke fiender, sa Federer ifølge The Guardian.

Begge innrømmer at de tok en prat etter kampen, men at det kun var snakk om å renske luften.

- Vi hadde en samtale etter kampen, men alt var helt avslappet, sa Federer.

- Vi snakket sammen rett etter kampen. Ikke bare om det, men om mange andre ting. Vi vet hvordan vi skal forholde oss til slike småting. Vi har kjent hverandre lenge, fortalte Wawrinka.

- Det har aldri vært noe vondt blod mellom oss. I en enkeltkamp, spesielt i en semifinale, kan det være litt ekstra spenning. For mediene blir det en stor greie, men for oss er det egentlig ingenting, la han til.

De to er svært viktige brikker i kampen om sikre Sveits' første Davis Cup-tittel. Federer måtte trekke seg fra ATP-finalen på grunn av en ryggskade, men 33-åringen håper likevel å bli spilleklar.

- Jeg er mye bedre i ryggen nå enn jeg var søndag. Derfor håper jeg å bli klar til å kunne spille Davis Cup-finalen, men foreløpig er jeg ikke helt klar for det, sier tennisstjernen som har vunnet hele 17 Grand Slam-titler. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere