RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Federer fikk revansj og gikk til kvartfinale

GIKK VIDERE: Roger Federer gikk greit videre til kvartfinalen i Indian Wells-turneringen tirsdag. Han fikk samtidig en herlig revansj mot italieneren Andreas Seppi, som han tapte for i januar.
GIKK VIDERE: Roger Federer gikk greit videre til kvartfinalen i Indian Wells-turneringen tirsdag. Han fikk samtidig en herlig revansj mot italieneren Andreas Seppi, som han tapte for i januar. Foto: Jayne Kamin-oncea (Reuters)
Jakter sin femte seier i Indian Wells-turneringen.

Roger Federer har vunnet Indian Wells-turneringen i tennis fire ganger tidligere. Nå er han klar for kvartfinale igjen.

Han slo italienske Andreas Seppi i tredje runde. Det var en ørliten og hyggelig revansjseier for sveitseren som tapte mot Seppi i det åpne østerrikske mesterskapet i januar. Denne gangen var han skikkelig skjerpet og tapte bare en serve i kampen. Dermed brukte han heller ikke mer enn 82 minutter på å sette italieneren utenfor.

Det endte med klare 6-3, 6-4 til Federer som hadde full kontroll.

Rafael Nadal hadde heller ikke store problemer med å avansere. Han slo ut amerikaneren Donald Young med settsifrene 6-4, 6-2. Nadal spilte noe ujevnt, men hadde likevel god kontroll på amerikaneren som var på sitt beste i begynnelsen av kampen. Da sikret han seg et lite overtak, men klarte ikke å utnytte det.

I første sett gjorde begge spillerne svært mange feil. Det var i perioder nesten komisk å se på, heter det i rapportene, men Nadal samlet seg mesterlig og viste til tider storspill i det andre settet. Han avgjorde kampen på 80 minutter.

- Jo, jeg gjorde noen feil i denne kampen, men heldigvis klarte jeg å løse de problemene jeg hadde, sa Nadal. Han la til at han ofte har spilt godt i Indian Wells med mange gode resultater. Nadal har da også vunnet tre ganger i denne turneringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere